ΕΥΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η... ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ

 

Τους πιάσανε τους αλλοδαπούς που είχαν ρημάξει κόσμο και κοσμάκη στις κλοπές, αλλά το κακό δεν γιατρεύει. Όσους και να τσακώσουν, πάντα υπάρχει νέο... αίμα. Όπως λένε και οι πολιτικοί για ''κίνημα'' της αλλαγής, της δημοκρατίας, της ανανέωσης. Και στην περίπτωση των κλοπών και ληστειών έχεις να κάνεις με ''κίνημα'', και δεν κάνουμε πλάκα.

Πήγε ο φουκαράς Έλληνας στο τμήμα και ανέφερε τη μπούκα στο σπίτι του. Και ακούει τον αρχιμπάτσο να του λέει τη μαύρη αλήθεια. ''Στην περιοχή μας οι κλοπές στα σπίτια είναι κατά μέσο όρο 6 με 8, δεν πέφτει κάτω από έξι ο λογαριασμός''. Πόσες συμμορίες, πόσους μπουκαδόρους συλλαμβάνει η μπατσία, δεν υπάρχουν... στατιστικά στοιχεία.

Την αστυνομία δεν την έχω για τη... στατιστική της υπηρεσία, που πληροφορείται τις κλοπές από τις αναφορές των θυμάτων. Όχι, δεν φταίει η αστυνομία γιατί δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Της λείπουν τα μέσα, της λείπει προσωπικό, και της λείπει το γαμώτο να κυνηγήσει το κακό.

Τι να περιμένεις από τέτοιες συνεργασίες πολιτών και αστυνομίας: Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542, 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ