ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ SUGAR GIRL

 

Όλα ξεκινάνε από την ανάγκη. Αυτή είναι η κινητήρια δύναμη στον πλανήτη, η Ανάγκη. Από τότε που βρέθηκε ο άνθρωπος στη γη, ορίζει την πορεία του αυτό που χρειάζεται. Το φαγητό, ο ύπνος, το σεξ, το χρήμα. Κανείς δεν κουνάει την αρίδα να δουλέψει, να διαδηλώσει, να βρίσει, να πάει σινεμά, μπάνιο, πλατεία, γήπεδο, αν δεν τον τραβάει γι' αυτό η ανάγκη.

Οι κοινωνίες, οι θρησκείες, οι επαναστάσεις, τα ταξίδια, ο τζόγος, το εμπόριο, τα πάντα όλα κτίστηκαν γιατί τα έχει ανάγκη ο άνθρωπος. Και τα ζώα όλα δεν κάνουν τίποτα, μα τίποτα παρά μόνο ό,τι έχουν ανάγκη. Να εξασφαλίσουν τροφή, να ζευγαρώσουν και να ζήσουν, δηλαδή να αποφύγουν τον κίνδυνο να γίνουν μεζές άλλου ζώου.

Η πορνεία. Το λένε το αρχαιότερο επάγγελμα της γυναίκας. Από την ανάγκη να πηδήσουν οι άνδρες. Επάγγελμα που ποτέ στο διάβα της Ιστορίας δεν έγινε παρελθόν. Το τονίζουμε αυτό διότι με τους χρόνους και τους καιρούς δεκάδες, εκατοντάδες επαγγέλματα καταργήθηκαν. Και πως να περάσει στην Ιστορία η πορνεία όταν την έχει ανάγκη ένα κομμάτι του ανδρικού πληθυσμού; Μ' άλλα λόγια υπάρχουν ακόμα πουτάνες όχι γιατί κάποιες γυναίκες είναι γεννημένες πουτάνες, αλλά γιατί τις έχουν ανάγκη κάποιοι άνδρες.

Γιατί γίνεται πουτάνα και μια γυναίκα που δεν είχε καν σκεφτεί πως θα έφτανε να πηδιέται με άντρα που δεν είναι η σχέση της. Που δεν το κάνει με την προοπτική ότι μ' αυτόν τον άνδρα αύριο θα παντρευτώ. Ούτε από προσωπική σεξουαλική ικανοποίηση. Το κάνει από την ανάγκη για χρήματα.

Sugar girl, ο νέος τύπος της πόρνης που γεννήθηκε τα τελευταία 40 χρόνια στην Ευρώπη, και εξαπλώθηκε σε Αμερική και Ασία. Η πιτσιρίκα της πανεπιστημιακής ηλικίας που δεν μπαίνει σε μπουρδέλο και κονομάει σταθερό και χοντρό χαρτζηλήκι, ανάλογα με πόσους sugar daddies πάει κατά σύστημα. Με δυο ή πέντε sugar daddies βρίσκεται μια ή δυο φορές την εβδομάδα.

Ο sugar daddy είναι ο ματσωμένος σαραντάρης, πενηντάρης ή και εξηντάρης, παντρεμένος συνήθως, και πληρώνει ξενοδοχείο, δείπνο, ίσως και δώρα, ταξίδια και βέβαια την αμοιβή της sugar baby, του πορνίδιου το οποίο αποφάσισε για ένα άλφα διάστημα να το παίζει κυριλάτη πουτάνα. Και οι δυο πλευρές κάνουν τη δουλειά τους. Ο άντρας ξαπλώνει με φρέσκια σάρκα και ξέρει τι και πόσο του κοστίζει. Η πωλήτρια καταστήματος, φοιτήτρια ή π.χ. τραπεζική υπάλληλος στο ψιλοσυναισθηματικό συνειδητά πουλάει το κορμί της για τα φράγκα.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!