ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ

 

Ο στερημένος σεξουαλικά είναι ικανός να φτάσει να κάνει πράγματα που δεν είχε ποτέ του φανταστεί. Αυτό συνέβη στην Μάγδα, μια παντρεμένη σαραντάρα η οποία σχεδόν είχε ξεχάσει την ερωτική επαφή στο κρεβάτι με τον πενηντάρη σύζυγο. Όχι πως κάποτε είχαν καυτές και αλησμόνητες στιγμές σεξουαλικής απόλαυσης. Η κατάσταση που έμοιαζε κάτι μεταξύ αποχής και δίαιτας στο ζευγάρι ήρθε μόνη της. Οι δυο τους, δηλαδή, με την παθητική και μοιρολατρική στάση δεν... διεκδίκησαν αυτό το οποίο θα έκανε καλύτερη τη δική τους ζωή.

Εκεί, λοιπόν, που την πήρε κάτω την Μάγδα και είχε σχεδόν συμβιβαστεί με τη σεξουαλική νηστεία διαρκείας, αισθάνθηκε επιθυμία για κάποια γυναίκα που μόλις πρόσφατα γνώρισε. Μια καλοστεκούμενη χυμώδη 45άρα, παντρεμένη κι αυτή, η οποία εξομολογήθηκε στην Μάγδα πως θα ήθελε να ξενοπηδηχθεί. Γιατί τα χρόνια περνάνε, και δεν την καλύπτει πια σεξουαλικά ο σύζυγος της.

Σοκαρίστηκε η Μάγδα, που ποτέ δεν ένοιωσε λεσβία, και δεν δέχεται ότι έγινε ομοφυλόφιλη, όταν συνειδητοποίησε πως φαντασιώνεται μια άλλη γυναίκα. Η οποία άλλη, η Γεωργία, της είπε πως δεν έχει κανένα δισταγμό να πάει με άλλη γυναίκα: ''Δεν είμαι τζίβα, Μάγδα μου, δεν έχω πάει ποτέ με γυναίκα, αλλά αν κάποια μπορεί να μ' ανάψει, να με φτιάξει, γιατί να αρνηθώ όταν δεν μου την πέφτει ένας άντρας;''.

Η Μάγδα θυμήθηκε μια παλιόφιλη, πολύ σοβαρό άτομο, αρκετά γνωστή ηθοποιό, από πιτσιρίκα δηλωμένη τριβάδα. Σκέφτηκε να την συμβουλευτεί, πως να συμπεριφερθεί αυτή η άβγαλτη στο λεσβιακό με την επίσης πρωτάρα Γεωργία. ''Δεν έχω να σου πω τίποτα, Μάγδα... '' της είπε φιλικά και με... κατανόηση στο πρόβλημα της η θεατρίνα.

- Τι εννοείς;... , απόρησε η Μάγδα.

''Κάνεις κέφι γνωστή σου που ψάχνεται σεξουαλικά και δεν ξέρεις πως θα την ικανοποιήσεις, αλλά και να το φχαριστηθείς κι εσύ''.

- Ακριβώς, και ήρθα στην δασκάλα, αν δεν με παραξηγείς, για να με ορμηνεύσεις...

''Αυτό, λοιπόν, που έχω να σου πω είναι ότι δεν έχω σου δώσω κανένα μάθημα. Προχώρα μαζί με τη φίλη σου, στο πολύ σεμνό και συγκρατημένο και όπως κάτσει το πράμα. Αν γουστάρετε η μια την άλλην θα βρείτε μόνοι σας τα πατήματα σας. Δεν θέλω να σου δώσω οδηγίες πορείας γιατί αντί να σε βοηθήσω, το πιθανότερο είναι να στη χαλάσω τη δουλειά. Πίστεψε με. Κάντε χωριό όπως σας προκύψει και η συνέχεια θα δείξει αν θα στραβώσει ή θα την καταβρείτε οι δυο σας...''.


Διαβάστε ακόμα:

ΓΕΡΝΕΙ Η ΠΑΛΑΝΤΖΑ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ