ΖΕΥΓΑΡΙΑ 4, ΚΡΕΒΑΤΙΑ 3, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

 

Δυο αδέλφια, άντρες, με τις γυναίκες τους, σε διαμέρισμα που νοίκιασαν σε νησί, για ένα δεκαήμερο καλοκαιρινών διακοπών. Δυο οι κρεβατοκάμαρες, κανένα πρόβλημα να βολευτούν. Γιο έχει το ένα ζευγάρι, γιο και το άλλο. Τα δυο ξαδέλφια, ηλικίας 20 ετών το καθένα, είναι κανονισμένο να πάνε με τις γκόμενες τους σε διπλανό νησί για πέντε μέρες.

Μετά από δυο μέρες, τηλέφωνο αναπάντεχο από τον γιο του ενός ζευγαριού. ''Πρόβλημα!''

- Τι συμβαίνει, παιδί μου;

''Μπέρδεμα! Μόλις φτάσαμε και...''.

- Και;

''Πιασμένο είναι το δωμάτιο που θα μένανε, λάθος συννενόηση και για να μη κοιμηθούμε σκεφτήκαμε να έρθουμε σ' εσάς... ''.

- Το ρωτάς, καμάρι μου... Σας περιμένουμε.

Εδώ είμαστε. Που θα κοιμούνται οκτώ άτομα; Τα τέσσερα ζευγάρια. οι γονείς και οι κανακάρηδες με τις τσούπρες τους. Στην κουζίνα υπάρχει καναπές που ανοίγει και μετατρέπεται σχεδόν σε διπλό κρεβάτι. Άρα, το πρόβλημα είναι τακτοποιηθούν 4 ζευγάρια σε 3 κρεβατοκάμαρες. Με τέτοια... σύνθεση ώστε να μην προκύψει κάτι... απρόοπτο.

ΠΡΩΤΗ επιλογή: Στη μια κρεβατοκάμαρα μπαμπάς, μαμά και γιος τους μαζί. Το αυτό, η άλλη τριπλέτα στη Νο 2 κρεβατοκάμαρα. Και στην κουζίνα τα δυο κορίτσια. Μήπως γίνει κανένα λεσβιακό ''τρίψιμο'', ΄έτσι που θα στριμωχθούν στον καναπέ-κρεβάτι.

ΔΕΥΤΕΡΗ επιλογή: Δυο γυναίκες με τη μια γκόμενα στο ένα δωμάτιο, όπου όλα... γίνονται. Στο άλλο δωμάτιο, κίνδυνος πάλι, οι δυο άνδρες με την άλλη γκόμενα. Και καμιά ανησυχία, αν θα κοιμηθούν τα ξαδέλφια στην κουζίνα.

ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΉ: Τα δυο αγόρια με το ένα κορίτσι- Οι δυο μαμάδες με το άλλο κορίτσι- Οι δυο μπαμπάδες στον καναπέ. Βρωμάει η δουλειά στα δυο υπνοδωμάτια.

ΤΕΤΑΡΤΗ επιλογή;Οι δυο πατεράδες με το ένα αγόρι- Το άλλο αγόρι με τα κορίτσια, εδώ είναι ο... προβληματισμός- Οι δυο μαμάδες στην κουζίνα.

ΠΕΜΠΤΗ επιλογή; Τα δυο αδέλφια με τη μια γυναίκα- Η άλλη μαμά με το γιο και το κορίτσι του- Και στην κουζίνα το άλλο κορίτσι με τον γκόμενο της.

Υπάρχουν κι άλλες επιλογές αν ανακατέψεις την τράπουλα. Εσύ, ποια πρόταση κάνεις στην περίπτωση για να εξασφαλιστεί μια όσο γίνεται ομαλή νύχτα άνευ απρόβλεπτων περιπετειών;


Διαβάστε ακόμα:

ΠΩΣ ΑΠΗΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ... ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ