ΣΤΟ ''ΤΡΙΟ'' ΜΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ

 

Αρκετοί άνδρες που αποφάσισαν να κάνουν τρίο ή απρογραμμάτιστα με φίλο τους βρέθηκαν με γυναίκα, συνέλαβαν τον εαυτό τους να κάνουν... πλάκα. Αντί, δηλαδή, να ευχαριστηθούν τη φάση, οι μαλάκες συμμετείχαν σε ψιλοχαβαλέ. Παρά τη θέληση τους. Γιατί;

Επειδή ήταν απροετοίμαστοι. Δεν θέλει ερώτημα. Στάθηκαν ανάξιοι του ρόλου τους στο τρίο. Στο δυο άνδρες με γυναίκα. Γιατί υπάρχει, άλλο κόλπο αυτό, το τρίο με... πλειοψηφία των γυναικών. Άλλες οι απαιτήσεις, εντελώς διαφορετικές, πάντα σύμφωνα με την περίπτωση.

Ποια είναι η διαφορά στο τρίο; Καμιά από το ''συμβατικό'' διπλό. ''Συμβατικό'' με τη λέξη σε παρένθεση διότι είναι ύβρις να θεωρείται η σεξουαλική πράξη ως συμβατική, συνηθισμένη, τυπική, ρουτινιάρικη. Κάθε συνουσία έχει, πρέπει να έχει πρωτοτυπία, έμπνευση, φαντασία.

Επί του θέματος. Ναι, γιατί να υπάρχει διαφορά στο τρίο σε σύγκριση με το ντουέτο, όταν και τα τρία μέλη ξέρουν τι θέλουν. Είναι μυημένοι στο παιχνίδι. Και έχουν τα προσόντα του σωστού συμπαίκτη. Στο τρίο με δυο γυναίκες π.χ. πως ο αρσενικός να συμπεριφερθεί στην μια και πως στην άλλη. Πως αυτός θα δράσει με την μια, και πως στην άλλη, όχι βέβαια το ίδιο. Ποτέ το ίδιο.

Ο δε αρσενικός αν πράγματι είναι μαιτρ στο τρίο με δυο γυναίκες, χωρίς να δείχνει πως είναι ο κουμανταδόρος της βραδιάς, τις ''καθοδηγεί'', τις ενθαρρύνει και σε λεσβιακό show, όπως ίσως το γουστάρουν εκείνες, αλλά περίμεναν το νεύμα του ''άρχοντα'' για να τον ικανοποιήσουν. Αφού πρώτα ο άντρας με την κλάση του τις ευχαρίστησε με το παραπάνω. Αφού δικαίωσε την απόφαση τους να λάβουν μέρος στην ιεροτελεστία του τρίο, όπου τα δυο κορίτσια κέρδισαν απόλαυση σεξουαλική που δεν περιλαμβάνεται στο ρεπερτόριο του ''διπλού''.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΣΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΔΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ;