ΤΑ ''ΑΧ... '' ΚΑΙ ''ΩΧ... '' ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΞΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

 

Το πρώτο ''μάθημα'' στο σεξ που διδάχτηκα πιτσιρικάς, ανήλικος ακόμα. Από τα σχετικά βιβλία ειδικών επιστημόνων, βέβαια. Απ' ό,τι θυμάμαι, λοιπόν, αυτό που κατ' αρχήν συγκράτησα περισσότερο ήταν να προσπαθεί ο αρσενικός να επισημάνει τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος στην γυναίκα. Πέραν από τις λεγόμενες ''ερωτογενείς ζώνες'', το στήθος, τα χείλη, η περιοχή γύρω από το αιδοίο, που ερεθίζουν όλες τις γυναίκες.

Με τα χάδια και τα φιλιά, στη φάση των προκαταρκτικών, δεν έχουν σκοπό μόνο να προετοιμάσουν την ερωτική παρτεναίρ, Η σεξουαλική μαγκιά του άντρα είναι να ''ανακαλύψει'' ποια ακριβώς αγγίγματα του στο κορμί της την τρελαίνουν. Δεν το συζητάμε, και είναι το ξενέρωμα, να περιμένει ο αρσενικός να τον πληροφορήσει η άλλη, τις στιγμές που έχει αρχίσει το παιχνίδι, ''χάιδεψε εδώ... '', ''φίλησε με εκεί... ''.

'Ερχεται η Ζάνα και τι μας λέει; Η καταγωγής από Σκόπια Αμερικανίδα δρ Ζάνα Βρανγκάλοβα, σεξουαλική ερευνήτρια στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Μας λέει ότι με τους αναστεναγμούς της και τα σεμνά βογγητά της να ''βοηθήσει'' τη... γεωγραφική διερεύνηση του άντρα στο κορμί της η ίδια η γυναίκα. Με ''ωχ... '' και ''αα... '' στο μουρμουρητό, χωρίς να χρειαστεί να αρθρώσει λέξη, η γυναίκα επιδοκιμάζει π.χ. την επαφή των χειλιών του εραστή σε κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι του σώματος στην πλάτη ή στην κοιλιά.

Η sexpert Zhana Vrangalova, διδάκτωρ φιλοσοφίας και καθηγήτρια της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, συνιστά στην κάθε γυναίκα να εκδηλώνει με αισθησιακό τρόπο, όχι απαραίτητα λεκτικό, αν της αρέσει, αν την ανάβει ο άλλος, και να τον ''καθοδηγεί'', ώστε κι αυτός να επιμένει, να επανέρχεται με τη γλώσσα ή τα δάκτυλα στα καυτά σημεία του σώματος, προκειμένου να διευκολυνθεί ο γυναικείος οργασμός.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ, ΡΩΤΑΣ ΑΝ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΜΠΟΡΕΙ...