ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΑΙ 70ΧΡΟΝΕΣ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

 

Όποιος είχε προλάβει. Την πολυεθνική μπουρδελότσαρκα στο Άμστερνταμ. Στο συγκεκριμένο δρόμο με τα κόκκινα φώτα όπου άνετα ο τουρίστας κι όχι μπάνίζε τις ημίγυμνες πόρνες πίσω από τεράστιο τζαμωτό του κάθε δωματίου που ακουμπά στο πεζοδρόμιο. Δεν υπήρχε ούτε ένα κορίτσι να κάνει πιάτσα στο καλντερίμι. Όλες στο χώρο τους. Σεμνές, υπομονετικές. Κυρίες. Χωρίς νεύματα, χειρονομίες, ούτε καν χαμογελάκια. Τίποτα. Όποιος θέλει κάνει επίσκεψη σ’ αυτήν που έχει κουσουμάρει για καλύτερη.

Πολυεθνική η τσάρκα στην περιοχή των Κόκκινων Φαναριών ή αλλιώς «Red Light District», διότι τα κορίτσια προέρχονταν απ’ όλες τις φυλές του Ισραήλ. Αραπίνες, ασιάτισσες, λευκές, κόκκινες, πραγματικά πολυφυλετική πιάτσα. Υψηλές, κοντές, χοντρές, κοκκαλιάρες, βυζούδες, καπουλάτες, για όλα τα γούστα.

Πέντε χρόνια πριν καταργηθούν τα Κόκκινα Φανάρια στο Άμστερνταμ, γεγονός που αποφασίστηκε φέτος, είχαν αποσυρθεί οι για μισό αιώνα πόρνες οι 70χρονες δίδυμες αδελφές Λουϊζ και Μαρτίν. Οι δυο Ολλανδέζες που σίγουρα είχαν πάρει το επάγγελμα τους κάπως αλλοιώτικα.

Φοβερά πράγματα. Και οι δυο μητέρες, η πρώτη με τέσσερα παιδιά, διέκοψε διότι είχε ενοχλήσεις λόγω της αρθρίτιδας που την ταλαιπωρεί. Πώς να ικανοποιεί την πελατεία όταν αδυνατούσε πλέον να παίρνει τις σωστές στάσεις. Αν, δηλαδή, δεν είχε το πρόβλημα υγείας πιθανότατα να συνέχιζε να ήταν σε δράση.

Η άλλη, με τρία παιδιά αυτή, η Μαρτίν, δήλωσε κορεσμό. Όχι λόγω ηλικίας. Βαρέθηκε η κοπελλιά. Πενήντα χρόνια να σηκώνει τα πόδια, τα ίδια και τα ίδια.

Μιλάμε για το βιβλίο! Τις βρίσκεις τις δυο αδελφάδες και τις βάζεις κάτω. Έλα, άσε τις σάχλες. Εννοώ τις καθίζεις κάτω και σου λένε για την πουτανιασμένη ζωή τους. Τόσα και τόσα έχουν δει τα μάτια τους. Τόσοι και τόσοι γνώρισαν τη φούρκα τους. Θα ήταν ένα συγκλονιστικό βιβλίο.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΓΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ