Ενας αντρας φαινομενο

 

Πρώτον γιατί είναι 45 και μοιάζει με 25. Δεύτερον γιατί είναι 17 χρόνια με την ίδια γυναίκα, γιατί είναι 17 χρόνια ερωτευμένος μαζί της. Γιατί δεν διστάζει να εκφράζει ανοικτά και δημόσια τα συναισθήματα του. Γιατί δεν είναι ούτε ψώνιο, ούτε σαχλός, ούτε νούμερο! Είναι αυτό που λέμε one of a kind...

Γνώρισε την γυναίκα του και την ερωτεύτηκε αμέσως. Η Κύπρια καθηγήτρια μουσικής διδασκαλίας, Μελίνα Παιονίδου είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Ο Χρήστος με το που την είδε να μπαίνει στην αίθουσα την ερωτεύτηκε.

Έλα όμως που ήταν καθηγήτρια του και δεν ήταν πρέπον να την φλερτάρει! Ο ίδιος έχει πει σε μια παλιότερη συνέντευξη του: «Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτρια μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε πια τη σχέση δασκάλας-μαθητή... ».

Ο Χρήστος Σπανός γεννήθηκε την πρώτη Οκτωβρίου 1974, είναι ηθοποιός και έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τον ρόλο του «Ερμή» στην οικογενειακή κωμική σειρά του ΑΝΤ "Άκρως οικογενειακόν", δίπλα στον Γιάννη Μπέζο. Και ενώ τότε ήταν 27 ετών, έπαιζε τον μαθητή - γιο του Μπέζου.

Το 1997 αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής στο θεατρικό εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου (1993-1994) αλλά και σεμινάρια με τον Μίνω Βολανάκη (καλοκαίρι 1994). Επιπλέον έχει παρακολουθήσει μαθήματα θεωρίας-αρμονίας και τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο. Όλοι οι συνεργάτες του λένε ότι είναι από τα πιο καλά παιδιά του χώρου, πολύ μελετηρός, σοβαρός και εξαίρετος συνεργάτης.

Στην προσωπική του ζωή δεν έχει δώσει δικαιώματα, είναι ευτυχισμένος και έχει μια κόρη – καλλονή – την Μαρίνα, που είναι 17 ετών. Με την γυναίκα του παντρεύτηκαν κρυφά σε ένα ξωκλήσι της Κεφαλονίας με κουμπάρο τον...

H συνέχεια εδώ...nikosonline.gr