Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑ...

 

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι’ αυτός κρυφό καμάρι. Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Juan Carlos υπήρξε ο πιο sex maniac βασιλιάς της Ευρώπης και ο πιο άπιστος σύζυγος του κόσμου. Τις είχε πηδήξει όλες!!!

Ένας Ισπανός σερβιτόρος και μια Βελγίδα νοικοκυρά ισχυρίζονται ότι είναι παιδιά του τέως βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος. Πρόκειται για την πρώτη αγωγή η οποία θα εκδικαστεί εναντίον του Χουάν Κάρλος, ο οποίος είναι 81 ετών σήμερα, από τη στιγμή που έχασε την ασυλία του, παραιτούμενος του θρόνου υπέρ του μονάκριβου γιου του, βασιλιά Φελίπε ΣΤ'.

Οι δικαστές αναμένεται να κρίνουν και να αποφασίσουν σχετικά με τους ισχυρισμούς νεαρής γυναίκας, η οποία λέει ότι είναι κόρη του μονάρχη, απογόνου του θρόνου των Βουρβόνων. Αυτό, όμως το σκάνδαλο δεν είναι παρά μόνον ένα από τη μακρά αλυσίδα σκανδάλων που βαρύνουν τον τελευταίο καιρό τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας. Το Δικαστήριο δέχθηκε επίσης να εξετάσει μία υπόθεση η οποία ανακινήθηκε από τη Βελγίδα οικοκυρά Ingrid Sartiau, ανέφερε δικαστικός αξιωματούχος, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. Εκπρόσωπος των Ανακτόρων προτίμησε να μην κάνει καμία δήλωση για την υπόθεση.

Το δικαστήριο, αξίζει να σημειωθεί, απέρριψε μία δεύτερη αγωγή στην οποία ένας άνδρας ο Albert Sola Jiménez, ο οποίος εργαζόταν ως σερβιτόρος, ισχυριζόταν ότι ήταν γιος του τέως βασιλέως της Ισπανίας. Ο άνδρας αυτός ισχυριζόταν ότι η μητέρα του είχε σχέση με τον Χουάν Κάρλος προτού αυτός παντρευτεί τη βασίλισσα Σοφία.

Οι δύο υποθέσεις πατρότητας στις οποίες εμπλέκεται ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας βρέθηκαν στα πρωτοσέλιδα των ισπανικών εφημερίδων το 2012 όταν οι δύο άρχισαν να συνεργάζονται και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις γενετικού υλικού που υπέδειξαν ότι διέθεταν 91% πιθανότητες να έχουν ένα κοινό γονέα. Η προσπάθεια να υποχρεωθεί ο τότε βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος να υποβληθεί σε εξέταση DNA δεν τελεσφόρησε εξαιτίας της ασυλίας που προσφέρει το ισπανικό σύνταγμα στον μονάρχη της χώρας. Υποτίθεται ότι η Sartiau έμαθε ποιος είναι ο πατέρας της όταν βλέποντας τηλεόραση η μητέρα της, της είπε «να, ο πατέρας σου» δείχνοντάς της στην οθόνη τον Ισπανό μονάρχη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σαρτιό προσκόμισε στο δικαστήριο φωτογραφίες και άλλα έγγραφα τα οποία δικαιολογούν τη δικαστική εξέταση του αιτήματος της.

Παρά τη μεγάλη δημοφιλία του παλιότερα, τα τελευταία χρόνια του στον θρόνο, είδαν την ισπανική μοναρχία να βρίσκεται στο επίκεντρο πολλαπλών σκανδάλων, ανάμεσα στα οποία η…

Η συνέχεια εδώ...nikosonlne.gr