ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ;

 

Δυστυχία. Όπως το διαβάζεις. Τους έπιασε η δυστυχία στα όρια της κατάθλιψης, ονόματα δεν λέμε, εκείνους που δεν προσκλήθηκαν στο μέγα κοσμικό γεγονός των ημερών στην Ευρώπη. Το σχετικό ρεπορτάζ είναι απολύτως ενημερωτικό- είπαμε, ονόματα δεν λέμε- και οι δυστυχείς δεν είχαν διάθεση ούτε να βγουν έξω. Τι να πουν για την απουσία τους σήμερα από το γάμο του εγγονού του Νιάρχου με την Ντάρια Ζούκοβα στο St. Moritz. Κάτι πρέπει να πουν, αν τους ρωτήσουν γιατί μείνατε στην Αθήνα, πως έτσι και δεν πήγατε Ελβετία; Τι να πουν, ότι δεν με κάλεσαν, ότι... ξέχασαν να μου στείλουν προσκλητήριο...

Νοικοκυρεύτηκε στα 35 του ο Νικόλας- Σταύρος Νιάρχος, γόνος της αυτοκρατορίας του μακαρίτη και συνονόματου παππού του Σταύρου Νιάρχου (1919-1996), τον οποίον ο εγγονός έχει χρόνια μπροστά του να τον ξεπεράσει σε ερωμένες και γάμους. Αυτός είναι ο πρώτος γάμος που θα γίνει σήμερα και θρησκευτικά με την πρώην του Ρώσου ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς, την κατά 4 χρόνια μεγαλύτερη του Ζούκοβα. Παρόντες οι 500 προσκεκλημένοι, και γαμώ τους celebrities όλοι ένας κι ένας, σταρ του Χόλυγουντ, τοπ-μόντελ, τραγουδιστές, γαλαζοαίματοι και λοιπούς των λατρεμένων των μήντια. Η γαμήλια δεξίωση θα γίνει στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας της οικογένειας Νιάρχου.

Τα πακέτα στα πακέτα; Tα εκατομμύρια του γαμπρού σε συνουσία με τα πλούτη της νύφης. Όχι, απαραίτητα. Κι εδώ, ίσως, κρύβεται η εξήγηση γιατί ο απλός κοσμάκης ψοφάει για ό,τι συμβαίνει στους διάσημους, τους πακετάτους, και στις βασιλικές αυλές. Διαβάζοντας ακόμα και λεπτομέρειες από τη ζωή τους ο κόσμος δίνει απάντηση στο, όχι συνειδητό, ερώτημα αν είναι κανονικοί άνθρωποι και οι πλούσιοι, εκείνοι που ζουν στην παραμυθένια πολυτέλεια, με ιδιωτικά σκάφη και αεροσκάφη.

Η νύφη, παιδί χωρισμένων γονιών, μετά την αλλαγή στη Ρωσία, σε ηλικία 10 χρονών, βρέθηκε με τη μητέρα της στις ΗΠΑ. Πήγε σε εβραϊκό σχολείο, σπούδασε λογοτεχνία σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο, κι όταν γνωρίστηκε με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσυ, εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο και την έπεσε στη μόδα. Από το γάμο της, που διαλύθηκε το 2017, με τον Αμπράμοβιτς (1966) η Ντάσα- Ντάρια Ζούκοβα, κόρη Ρώσου ολιγάρχη, έκανε δυο παιδιά.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΕΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΝ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ