ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΙΑ Η... ΣΤΑΝΗ ΜΕ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΕΣ!!!

 

Γυναίκα κτηνοτρόφος, 43 χρονών, από τη Φθιώτιδα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι βιάστηκε από 69χρονο βοσκό. Γνωστός της. Την συνάντησε, σε τοποθεσία ερημική, και της όρμησε ξαφνικά. Την έριξε κάτω και της έκανε τη δουλειά.

Η χωριάτισσα κατήγγειλε τον τσομπάνη και μετά τη σχετική ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ο βιασμός. Ο ένοχος αναζητήθηκε, αλλά εμφανίστηκε μετά το 48ώρο, για να αποφύγει τη σύλληψη. Όπως αναμενόταν δήλωσε αθώος, ότι αυτός δεν φταίει, αλλά εκείνη, το θύμα, είναι που τα' θελε και τα' παθε.

Δεν περνάνε όλα από το αστυνομικό δελτίο. Ιδιαίτερα τα σεξουαλικά εγκλήματα, π.χ. βιασμοί, για το γνωστό και πολυσυζητημένο λόγο. Το θύμα είτε φοβάται να καταγγείλει τον θύτη, είτε διότι δεν επιθυμεί να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια, να πάρει δημοσιότητα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η γυναίκα μίλησε, και καλώς έκανε. Αν ήταν προβατίνα θα “μιλούσε”; Όχι, βέβαια. Αν ήταν γίδα θα έτρεχε στην αστυνομία να καταγγείλει τον βιαστή για σεξουαλική κακοποίηση; Όχι, βέβαια.

Τι έχουν δει τα μάτια της ελληνικής υπαίθρου! Τι έχουν ακούσει βουνά και λαγκάδια! Αιώνες είναι μάρτυρες βιασμών συμπαθέστατων και ανυπεράσπιστων τετράποδων από Έλληνες βοσκούς, μέσα στις γκαρσονιέρες τους, εννοώ τις στάνες τους.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ