ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ

 

Ιερέας ικανοποιούνταν σεξουαλικά με την κόρη του. Αποκρουστικό. Κι όχι απίθανο. Το ράσο δεν εμποδίζει να εγκληματήσει το κτήνος που υπάρχει μέσα στον ρασοφόρο. Το ράσο δεν στέκεται ικανό να κρατήσει τον ρασοφόρο μακριά από την κτηνωδία. Και σε βάρος της κόρης του, μάλιστα.

Δέκα χρόνια είχε ηλικία το μαρτύριο της κοπέλλας, η οποία στα 20 της πια δεν άντεξε άλλο και κατήγγειλε τον βιαστή πατέρα της. Που δεν ήταν μόνον ιερέας και πατέρας αλλά και «άντρας». Κι όταν αντιδρούσε στις ορμές του η θυγατέρα, την πλάκωνε στο ξύλο.

Δεν χρειάζονται ονόματα, του θύτη και του θύματος. Και σε ποια πόλη, κωμόπολη συνέβαινε η τραγωδία. Η κτηνωδία.
Η μεγάλη αλήθεια. Ο άνθρωπος είναι ικανός να πράξει αυτό που κανείς δεν φαντάζεται. Να περάσει κάθε κόκκινη γραμμή της κολάσεως.

Η φύση του παπά έβγαινε στο πιο κοντινό, στο πιο «εύκολο», στο πιο βολικό γι’ αυτόν ''αντικείμενο'', στη θυγατέρα του. Φύση ανθρώπινη και η ανάγκη να φαντασιώνεται μια ανώτερη δύναμη, την ύπαρξη του Θεού, αλλά κι αυτή η θεία πνευματική ανάταση είναι ανίσχυρη να υποτάξει, να διαχειριστεί την σαρκική εντολή, που καταλύει νόμους ηθικούς, γραφτούς και άγραφους.


Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΜΕ ''ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ'' ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ