ΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΑΓΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ

 

Αφήνουμε στην άκρη τα σεξουαλικά εγκλήματα στα οποία υποκύπτουν ιερείς και αρχιερείς. Στο φινάλε όσο και να μιλήσει η δύναμη της πίστης δεν αγνοούμε την ισχύ της φύσης. Την επιθυμία της σάρκας. Από τον θεοσεβούμενο μεν παπά, ομοφυλόφιλο δε, παιδεραστή, πρωκτολάγνο, κοπρολάγνο, όπως τη βρίσκει ο καταπιεσμένος σεξουαλικά..

Γενικά, είναι αποδεδειγμένο, και αντιμετωπίζεται ως δεδομένο γεγονός η σεξουαλική ανωμαλία να φοριέται με το ράσο. Επειδή η θρησκεία είναι καταφύγιο για τον ομοφυλόφιλο από τη μια και από την άλλη λειτουργεί την καταπίεση στον ρασοφόρο, δεν είναι ελεύθερος να εκδηλώσει τη σεξουαλική του ταυτότητα. Είπαμε, όμως. Αυτά τα παραμερίζουμε.

Από τη γέννηση τους οι θρησκείες, από τον αρχαίο κόσμο, και ακόμα πιο παλιά, πριν εμφανιστούν οι προφήτες Βούδας, Ιησούς, Μωάμεθ και σία, το παπαδαριό λειτουργούσε πάντα εξουσιαστικά. Αυτό κι αν είναι το μέγα και άπαικτο αφροδισιακό της διαφθοράς, η εξουσία. Ο ιερέας, είτε ως μάγος, είτε ως γιατρός, ήταν φορέας γνώσης απόκρυφων μυστικών, ένας σοφός, ένας σοφιστής, βοτανολόγος, αστρολόγος, μάντης, τέλος πάντων πάντα ένα βήμα μπροστά, άρα χρειαζούμενος τόσο στον αρχηγό της φυλής, στον βασιλιά, όσο και στον κοσμάκη που κυκλοφορούσε στην τύφλα του.

Για πρώτη φορά στην Ιστορία της ανθρωπότητας το παπαδαριό έστησε στο Βατικανό τη μαφία του Θεού. Στο όνομα του Θεού ένα θρησκευτικού τύπου συνδικάτο του εγκλήματος με αγγελικό πρόσωπο. Τι να προσθέσει κανείς περισσότερο απ’ όσα καταμαρτυρεί η ίδια η Ιστορία. Η ατζέντα της παρασκηνιακής δράσης πίσω από το ιερατείο του καθολικισμού. Απ’ όσα έχουν γραφτεί, αποκαλυφθεί, εξομολογηθεί.

Πώς να μείνουν άσπιλοι και αμόλυντοι ιερωμένοι, οι οποίοι υποτίθεται περισσότερο από κάθε άλλον πιστό, επικοινωνούν με τον ύψιστο, αλλά πουλάνε αγιοσύνη επί χρήμασι, μάλιστα μονοπωλιακά; Άγιος και ευλαβής, και ευσεβής, όλα αυτά τα υπέρτατα ιδεώδη, γιατί να μη χαρακτηρίζουν και άτομα που δεν είναι ντυμένα με το ράσο. Που δεν είναι ιδιοκτήτες τράπεζας κι ένα άλλο σωρό επιχειρήσεων συμφερόντων του Βατικανού και δεν εμπλέκονται σε κάθε είδους βρωμοδουλειές, από λαθρεμπόρια μέχρι δολοφονίες,όπως κάποια σκοτεινά πρόσωπα της αγίας έδρας στη Ρώμη.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ, ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΑΛΛΟΝ