ΜΑΓΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΚΟΡΟΝΟΙΟ

 

Ο 54χρονος Κυριάκος Βελόπουλος είναι καραφλός και μέσα από κανάλια τηλεοπτικά πουλάει γιατροσόφια για την φαλάκρα. Και τώρα που οι δουλειές άνοιξαν με τον κορονοϊό ο πολιτικός διαφημίζει ειδικές θαυματουργές αλοιφές που μπροστά τους δεν πιάνουν μία οι κωλοϊοί.

''Πως θα προστατευθεί ο κόσμος από τον Βελόπουλο που πουλάει βότανα για τον κορονοϊό;'' αναρωτιούνται οι σωματοφύλακες του κόσμου. Στο εξωτερικό απαγορεύεται να πωλούνται σκευάσματα που δήθεν ή και πράγματι προστατεύουν από ιώσεις και ό,τι άλλο επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Γιατί, λοιπόν, ο Βελόπουλος που είναι και πρόεδρος κόμματος αυθαιρετεί;

Κατηγορείται ο Βελόπουλος, λοιπόν, ο αρχηγός κόμματος, επειδή κάποιοι τον ψήφισαν και τον έστειλαν στη Βουλή. Αυτό συμβαίνει. Ανάθεμα στον εκλεγμένο, εκείνος που τον εξέλεξε είναι ανεύθυνος. Αυτό το σπορ εδώ και αιώνες έχει οπαδούς, θαυμαστές, λάτρεις παθιασμένους. Το σπορ να θεωρείται ένοχος και άξιος για τις βαρειές κατάρες κάποιος όχι διότι διέπραξε κάτι παράνομο, αλλά γιατί κάποιοι μαλάκες τον προτίμησαν σε εκλογές.

Ρωτάνε όσοι στην πραγματικότητα θεωρούν της πλάκας ιστορία τον κόσμο, τον κυρίαρχο λαό κατ' άλλους, ποιος θα τον προστατεύσει από τους Βελόπουλους, με τις κηραλοιφές που βγάζουν την κόκκινη κάρτα στον κορονοϊό. Εγώ θα σου πω ποιος θα προστατεύσει τον κόσμο. Ο ίδιος ο κόσμος. Να μη σώσει να σωθεί αν δεν είναι σε θέση να αυτοπροστατευθεί και μασάει τι του λέει ο κάθε Βελόπουλος. Ότι ''με μια επάλειψη το πρωί, μια το μεσημέρι και μια το βράδυ και θα είστε οκ. και μετά άφοβα να κάνετε και 17 χειραψίες''.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!