ΚΑΜΑΡΙ ΠΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΜΑΜΑ!

 

Έβλεπα διάφορες σταρ που φωτογραφίζονται υπέρλαμπρες, με καμάρι την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, και σκεφτόμουν ότι τα παλιά χρόνια, όχι μόνο δεν φωτογραφίζονταν, αλλά το είχαν και κρυφό. Δεν ήθελαν να δείξουν στους θαυμαστές τους ότι θα γίνουν μητέρες και στις θαυμάστριες ότι έχασαν την καλλίγραμμη σιλουέτα τους. Έκτοτε παρήλθαν χρόνοι…

Σήμερα όλες οι γυναίκες είναι περήφανες για την εγκυμοσύνη τους και οι επώνυμες – φωτογραφίζονται όχι μόνο από paparazzi στο δρόμο με την κοιλιά τούρλα, αλλά κάνουν γυμνές μέχρι και εξώφυλλα περιοδικών.

 

Εδώ σας μάζεψα μερικές εντυπωσιακές εγκυμοσύνες που σίγουρα έχουν γράψει ιστορία στην σύγχρονη show bizEnjoy!

 

Θα ξεκινήσω με την πρώτη που τόλμησε. Ήταν 1991 – 29 χρόνια πριν – όταν η Annie Leibovitz φωτογράφησε την Demi Moore, 7 μηνών έγκυο, για λογαριασμό του περιοδικού Vanity Fair (τεύχος Αυγούστου 1991). Ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της από τον Bruce Willis. Η καριέρα της τότε ήταν σε τρομερή άνοδο, μια και μόλις είχε κάνει τεράστια επιτυχία με τον Patrick Swayze, στην ταινία Ghost.
Μια ταινία που στοίχισε $22,000,000 και έκανε εισπράξεις πάνω από $500,000,000. Ήταν η Νο 1 πιο πετυχημένη ταινία του 1990. Φωτογραφήθηκε λοιπόν ολόγυμνη και έγινε πάταγος. Το περιοδικό Time έγραψε ότι η φωτογραφία στο εξώφυλλο του περιοδικού είναι μέσα στις 100 πιο επιδραστικές φωτογραφίες όλων των εποχών. Έκτοτε άρχισαν όλες όχι μόνο να φωτογραφίζονται έγκυοι, αλλά και γυμνές και στην ίδια πόζα της Demi. (Tip: Φέτος η Demi Moore στα 56 της πόζαρε και πάλι γυμνή για το εξώφυλλο του Harpers Bazaar.)
 
Και στην συνέχεια ήρθαν οι…
Εδώ θα δείτε τις υπόλοιπες…nikosonline.gr