ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΤΑ SEX SHOPS

 

Το δράμα με τον κορονοϊό στα ζευγάρια που δεν τα πάνε καλά. Δεν χωρίζουν, γι' αυτό και για εκείνο το λόγο, αλλά η σχέση τους είναι χαλασμένη. Ο ένας έχει οριστικά απορρίψει τον άλλον. Ακόμα κι αν έχουν τη μαγκιά να αποφεύγουν να τσακώνονται, είναι να τους λυπάσαι με τη μιζέρια τους. Επειδή δεν περιμένει ο ένας να κάνει καλύτερη τη ζωή του ποντάροντας στη αληθινή, στην ουσιαστική συντροφικότητα του άλλου.

Για σκέψου, λοιπόν, τι ζωή να ΄ναι αυτή ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα, με παιδιά, με γατιά, όταν η θερμοκρασία της συζυγικής σχέσης τους είναι κολλημένη στο πάγο. Παγωμένη. Το δράμα κλεισμένοι σε τέσσερις τοίχους.

Από την άλλη, υπάρχουν τα ζευγάρια που με την πανδημία έχουν αυξήσει τον κύκλο εργασιών των sex shops. Σύμφωνα με σχετική έρευνα η πώληση ερωτικών βοηθημάτων σ΄ όλη την Ευρώπη παρουσιάζει αξιοσημείωτη αύξηση. Περισσότερο από 50% και 60% στην Ιταλία και την Γερμανία, ενώ στη Ρωσία έφτασε το 80%.

Είδες ο κορονοϊός; Και επειδή ανοίξανε για τα καλά οι δουλειές στα σεξομάγαζα αλά πιτσαρίες κάνουν delivery των προϊόντων τους. Ο πελάτης μελετά τη λίστα με τα sex toys και κάνει την παραγγελία που θα έρθει στο χώρο του. Και μετά κατ΄ευθείαν στο παιχνίδι.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΝΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Η ΑΓΚΕΛΑ