ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ, ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΕΣΚΑΣΕ

 

Απίστευτο. Ξαφνικά γέμισαν κόσμο οι δρόμοι. Καθόλου απίστευτο. Τι είναι αυτά, ρε; Είναι ότι έληξε ο πόλεμος. Πως, δηλαδή, συνέβη το έργο από τη μια μέρα στην άλλη; Αυτά γίνονται μόνο στους κανονικούς πολέμους, όχι στους λεγόμενους βιολογικούς αλά κορονοϊό πολέμους.

Από μακριά έβλεπαν τα βομβαρδιστικά αεροπλάνα και επιτόπου σφύριζαν οι σειρήνες. Τσιόδρας και Χαρδαλιάς με χωνιά φώναζαν ''Τρέξτε να χωθείτε στα καταφύγια''. Ανοίγανε τις πόρτες στα αμπάρια της γης να προφυλαχτεί ο κοσμάκης μέχρι να αδειάσουν τις μπόμπες τους τα εχθρικά αεροπλάνα. Με την πανδημία είναι άλλη ιστορία.

Μέχρι χθες υπήρχε κίνδυνος και ξαφνικά εξαφανίστηκε; Γι΄ αυτό ξεμπουκάρανε από το καταφύγιο του σπιτιού τους και κάνανε επίθεση στα σουπερμάρκετ (φώτο). Τι είναι αυτά, ρε; Και καλά να το ρισκάρει αυτός που έχει μεγάλη ανάγκη να βγάλει το μεροκάματο, να πάει κάπου οπωσδήποτε. Να ξεχυθούν στα σοκάκια και τις πλατείες οι αργόσχολοι είναι το σκάνδαλο.

Οι Χαρδαλιάδες, δηλαδή, τους κρατούσαν φυλακισμένους και τώρα που λασκάρανε τα μέτρα να πα΄να πηδηχθεί ο κορονοϊός. Σα να ήταν ένα τεράστιο ψέμα η καραντίνα. Μια παραμυθένια απειλή. Τα κρούσματα, όμως, θα συνεχίζονται, και οι θάνατοι. Γιατί ο κορονοϊός δεν ήταν μπαλόνι που έσκασε και μας τελείωσε.

Διαβάστε ακόμα:

ΦΤΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ