ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ... ΣΥΝΟΡΑ

 

Το λέει στο αυτί μου. «Τα 'φτιαξα με την Σούλα... », όλος αρσενική υπερηφάνεια διότι μία είναι η Σούλα, το πρώτο μανούλι στο γραφείο. «Βλεπόμαστε εδώ και τρισήμισυ μήνες με την Σούλα... ».
- Μιλάς σοβαρά, τα έφτιαξες με την Σούλα;... , σχολιάζω γεμάτος θαυμασμό.

«Ναι, είμαστε ζευγάρι κανονικό...» μου απαντά με ενθουσιασμό. Και επειδή δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα σε φίλους, ούτε οι φίλοι μεταφέρουν σε τρίτους τα μυστικά τους, μου άπλωσε... λεπτομέρειες. Για το πως το κάνουν, αυτός και η Σουλάρα.

- Τίποτα δεν «έχεις» με την Σούλα... Μ' αυτά που άκουσα δεν είμαι σίγουρος ότι πράγματι τα έχεις... «φτιάξει» μαζί της.
Ο φίλος έμεινε άγαλμα μ΄ αυτό που άκουσε. Εγώ συνέχισα το σπέσιαλ σπάσιμο στον ενθουσιασμό του:
- Το ότι βγαίνετε μαζί, εσύ και η Σούλα, δεν λέει κάτι...
Και του εξήγησα σχετικώς. Δυο εραστές, ερωτευμένοι ή όχι, άσχετο αυτό, στήνουν πραγματικό σεξουαλικό καθεστώς μεταξύ τους όταν ικανοποιούνται πέρα για πέρα. Χωρίς όρια. Όταν τους γεμίζει ολοκληρωτικά το σεξ. Και επειδή δεν υπάρχουν σύνορα σεξουαλικά, όταν ξαπλώνουν ψάχνονται και για το κάτι «άλλο». Για το κάτι περισσότερο.

Η σεξουαλική συνάντηση του άντρα και της γυναίκας για να βρει την αληθινή της δικαίωση δεν περιορίζεται στη τυπική διαδικασία. Στο πήγαινε - έλα, έστω με λόγια τρυφερά και χάδια ερωτικά. Τι θα πει ''Βρήκα την Σούλα, την πρώτη γκόμενα Ρούλα, την γυναίκα όνειρο Βούλα... ''. Αν έπιασες το πρώτο λαχείο, τότε μαζί της ζήσε το όνειρο!
Δύο άνθρωποι αναζητούν την πληρότητα, όταν αποφασίζουν να προχωρήσουν και σε κάποιους… πειραματισμούς. Να δοκιμάζουν κι άλλα πράγματα. Μια άλλη στάση, ένα ''παιχνίδι'', κάποιο μασάζ, ένα ντουζ μαζί. Κάτι διαφορετικό τέλος πάντων, και για πρώτη φάση.
Σε δεύτερη φάση, κάτι άλλο, περισσότερο προσωπικό, εξομολογητικό, γιατί όχι να περιγράψει ο ένας στον άλλον τις ερωτικές του φαντασιώσεις. Κάπως έτσι γεννιούνται οι μεγάλοι ερεθισμοί.
Ποιοι τολμάνε στην πράξη να τα κάνουν όλα; Ποιοι τολμάνε να τα λένε όλα; Αυτοί που νοιώθουν εμπιστοσύνη στο ταίρι τους, και δεν ισχύουν φραγμοί σε κάθε τι καινούργιο και άγνωστο.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ... ΒΑΡΒΑΤΟ ΣΤΗΘΟΣ