ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ... ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥΣ

 

Το κορίτσι, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, γονατίζει ευλαβικά, λες κάνει προσκύνημα στον όρθιο άνδρα... Με ήρεμες, αργές αλλά τόσο αποφασιστικές κινήσεις αρχίζει να ξεκουμπώνει το παντελόνι του. Τα χείλη της ακουμπούν τον αφαλό του αρσενικού και το απαλό του τρίχωμα στην περιοχή της χαρίζει την πρώτη αίσθηση ηδονής μεθυστικής σ' όλο της το Είναι.

Όταν ξεπετάχτηκε ο μπέμπης, η κυρία τον άρπαξε στη φούχτα της..., ήταν σκληρός, ζεστός, μυστηριώδης, η ομορφιά της ζωής! Με τρίχες, βέβαια! Ναι, το κορίτσι λατρεύει τις τρίχες στα απόκρυφα του εραστή της, ήταν μακριές, περίπου όσο η μισή απόσταση μέχρι το βασιλικό κεφάλι του πέους..

Πού φθάσαμε, ρε! Να πέφτει ξύρισμα σε άνδρες και γυναίκες. Να θέλει άλλος να δαγκώσει τρίχες, σα να είναι οδοντογλυφίδες, στο μυστικό κήπο της γυναίκας, στο φουντωτό εφηβαίο, κι όταν την ξεγυμνώσει εντελώς, τα μάτια να δουν... ξηρασία. Μια όαση χωρίς νερό. Αιδοιόμαλλα, ορατότης μηδέν.
Το 47% των γυναικών μέχρι 30 χρονών, σύμφωνα με το αποτέλεσμα σχετικής έρευνας, αφαιρούν τις τρίχες τους «εκεί». Το μπικίνι να καλύπτει μόνο την οπή της σπηλιάς. Ούτε ίχνος τρίχας. Το ίδιο κάνει, πάντα σύμφωνα με την έρευνα, και η πλειοψηφία των ανδρών. Κουρεύουν ή και ξυρίζουν τις τρίχες τους!

Επανέρχομαι στην κυρία καθηγήτρια, για την οποία δεν έχουν καμία χάρη οι όρχεις του συντρόφου της χωρίς τρίχες. Τι, δηλαδή. Να παίξει πιάνο χωρίς το όργανο να έχει πλήκτρα. Σαν το βιολί χωρίς χορδές. Όχι! Με την ευκαιρία. Από τη λέξη «όρχις», πληθυντικός «όρχεις», προέρχεται η λέξη «όρχηση».
Το ίδιο και ο αληθινός αρσενικός. Θέλει τρίχες στα απόκρυφα της γυναίκας. Πλούσιο τρίχωμα, άφθονο, σγουρό, κατάμαυρο, χρυσαφένιο, έτσι θέλει το θερμοκήπιο. Δίνω και ποίηση, άμα λάχει.

Ως μέταξα απαλών τριχών
Ως μέταξα απαλαί ξανθαί τρίχαι το εκόσμουν
της προπέτους και σφριγηλής ηβικής χώρας της
και των εν τω μέσω των πυρόξανθων τριχών του εφηβαίου της
ως πλήγμα θεϊκού πελέκεως σχηματισθείσα.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ, ΟΥΖΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ