ΕΣΩΣΑΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ... ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

 

Μια αξιοπρεπής τσούλα έβγαλε στη φόρα τα πολύ προσωπικά της. Αγγλίδα, 52 χρονών. Μητέρα δύο παιδιών, γιο 13 χρονών, κόρη 14. Κάποια στιγμή ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος σύζυγος τής εξομολογήθηκε: «Σε απατάω, όμως όχι με γυναίκα..., γουστάρω να πηγαίνω με άνδρες. Είμαι bisexual».

Η σύζυγος, η οποία όπως είπαμε είναι αξιοπρεπής, σοκαρίστηκε μ' αυτό που άκουσε από τον άνδρα της. Και επειδή δεν ήθελε να χωρίσει, όπως είχε συμβεί με την αδελφή της και άλλους γνωστούς της, όχι βέβαια για τον... ίδιο λόγο, αφού το καλοσκέφτηκε το πράμα, ξηγήθηκε στο μόρτικο: ''Απ΄ ό,τι αντιλαμβάνομαι, άνδρα μου, δεν θέτεις θέμα διαζυγίου και από την άλλη ζητάς να αποδεχθώ την ''ιδιαιτερότητά σου''. Όκευ, συμφωνώ να συνεχίσουμε, αρκεί να αποδεχθείς κι εσύ ότι θα ξεκινήσω τους δικούς μου πειραματισμούς στο σεξ...''.

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση του εν λόγω ζευγαριού κατ' αρχήν πονηρεύεσαι. Πρώτα, γιατί η κυρία έδωσε στη δημοσιότητα τη διαπροσωπική της συζυγική σεξουαλική συμφωνία; Τέλος πάντων, το έργο μπήκε σε εφαρμογή, ο σύζυγος βρισκόταν μ' άλλους άνδρες, όχι πάντα τους ίδιους, η δε κυρία ακολούθησε το ίδιο σπορ. Κάποιες φορές, το έκαναν και τρίο ολέ, με παρτεναίρ άλλοτε αρσενικό, άλλοτε θηλυκό.

Τα δυο παιδιά τους βλέπουν ξένο πληθυσμό να πηγαινοέρχεται στο σπίτι τους. Ειλικρινείς άνθρωποι οι γονείς, είπαν την αλήθεια στον γιο και την κόρη. Το και το. ''Για να σώσουμε το γάμο μας κάνουμε σεξ και μ' άλλους - άνδρες, γυναίκες. Δεν είναι κακό, αρκεί αυτός που το επιχειρεί να μη νοιώθει ότι κάνεις κάτι άσχημο''.

Συμβαίνουν. Και υπάρχουν ακόμα πιο τερατώδη πράγματα. Επιμένω στο γιατί η κυρία πουτανόσογο ρεκλαμάρησε την ελευθεριότητα της να συνουσιάζεται εξωσυζυγικά, με τρίτον, αλλά και παρέα με τον σύζυγο. Μία είναι η απάντηση. Επειδή η κυρία ψάχνει ''πελάτες''. Δηλαδή; Λησμόνησα να αναφέρω ότι μετά τους- με συμφωνία κυριών με τον σύζυγό - «πειραματισμούς», αισθάνθηκε τόσο έμπειρη στο αντικείμενο που άνοιξε γραφείο παροχής συμβουλών σ' άλλα ζευγάρια.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΛΑΙΔΗ