Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ... ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

 

Πρεμιέρα με νέα γυναίκα ο δικός σου. Ο έμπειρος εραστής. Ο γκομενιάρης. Αυτός με χιλιόμετρα στο έργο. Με ατζέντα αξιοσημείωτη στο παρελθόν. Άρα γνωρίζει πως θα συμπεριφερθεί στη καινούργια κατάκτηση.

Τι, όμως, εννοούμε ακριβώς όταν θεωρούμε κάποιον άντρα «έμπειρο» στο σεξ. Έμπειρο στο όποιο ερωτικό νταραβέρι με γυναίκα. Στιγμιαίο, τυχαίο, μικρής διάρκειας ή long play νταραβέρι. Αναφερόμαστε σ' εκείνον ο οποίος λόγω εμπειρίας διαθέτει άνεση και στυλ. Δίχως άγχος, με σιγουριά απλώνει την κλάση του στην επαφή του με την γυναίκα.

Κάποιες φορές, η αντρική εμπειρία είναι μειονέκτημα! Πιθανόν να μην την εισπράξει ευχάριστα η... άπειρη γυναίκα. Να την φρενάρει η επιδεξιότητα του άντρα. Να περάσουν από το μυαλό της διάφορα, π.χ. ότι ο τύπος δεν είναι αυτός που μου παρουσιάστηκε. Ότι έπεσε σε ''επαγγελματία'' μορφονιό ο οποίος όσα λέει και κάνει, οι γλύκες και τρυφερότητες, είναι σκέτο μελανόχαρτο. Σίγουρα μια επανάληψη, τα ίδια όπως με προηγούμενες.

Αντίθετα με την πρωτάρα, την όχι περπατημένη, η κωλοπετσωμένη γυναίκα, η πεινασμένη σεξουαλικά, η απογοητευμένη από το γάμο της, το μόνο ίσως που την ενδιαφέρει είναι η... εμπειρία του επιβήτορα.

Το σεξ θέλει έμπνευση. Δεν είναι παιχνίδι καρμπόν. Να ''δουλέψει'' ο άντρας όπως με την προηγούμενη τύπισσα. Και με την ίδια γυναίκα όπως την προηγούμενη φορά. Υπ' όψιν ότι η γυναίκα και στις πιο καυτές της στιγμές έχει τον εραστή της στο ζύγι, στην ακτινογραφία. Τον περνάει από ακτίνες Χ, άλλο αν συνεχίζει μαζί του ακόμα κι αν αυτός δεν είναι στα κυβικά της. Στις απαιτήσεις της.

Μια γυναίκα, λοιπόν, δεν αποκλείεται να αισθάνεται περισσότερη ασφάλεια και να είναι πιο γοητευμένη από άπειρο άντρα. Τον νοιώθει πιο κοντά της, πιο δικό της. Ενώ να προβληματιστεί από τον «εκπαιδευμένο» εραστή. Τον έμπειρο να διαχειριστεί το κορμί της. Με κινήσεις και χειρονομίες κωδικοποιημένες. Υποψιάζεται πως δεν είναι εκείνη που τον ξυπνάει ερωτικά, σεξουαλικά. Θεωρεί αληθινό τον εραστή εκείνον που στα μάτια της είναι αυτοσχέδιος. αυθόρμητος.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ 45ΑΡΑ!