ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΡΜΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟ... ΘΗΣΑΥΡΟ

 

Μπερδεύουν τον κόσμο οι ειδικοί μ' αυτά που αμολάνε δεξιά κι αριστερά. Τον στραβώνουν αντί να του ανοίξουν τα μάτια. Πάνω στο ζητούμενο, πως θα κάνουν καλύτερο σεξ. Πως θα πιάσουν υψηλώτερες αποδόσεις. Πως θα τρελάνουν την γκόμενα. Οι ειδικοί, τέλος πάντων όσοι εμφανίζονται ως ειδικοί, κάνουν τη δουλειά τους. Τη δική τους, όχι απαραίτητα ότι έχουν αξία οι συμβουλές τους. .

Το σεξ κυριαρχεί στον πλανήτη. Πάντα. Κι αυτό θα ισχύει στους αιώνες. Ευτυχώς. Η επιθυμία του καθενός να βρεθεί ερωτικά, σεξουαλικά, μ' άλλο άτομο. Είναι εντολή της φύσης, όσο υπάρχει άνθρωπος. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ακόμα και ο μέσος άνθρωπος χρειάζεται ειδικό φροντιστήριο, μάλιστα στα πιο απλά πραγματάκια.

Διαβάζεις, για παράδειγμα, ότι οι περισσότερες γυναίκες ερεθίζονται ειδικά στο στήθος, πιο συγκεκριμένα στις ρώγες. Επίσης στο λαιμό, στον πωπό. Σα να μαθαίνουν την αλφαβήτα, όχι σε νήπια, αλλά σε ενήλικες τους οποίους αντιμετωπίζουν στα θρανία παιδικού σταθμού. Τι πράγματα είναι αυτά, ρε; Εντάξει, κάποια πράγματα πολύς κόσμος, περισσότερος απ' όσο φαντάζεται κανείς, δεν γνωρίζει, δεν έτυχε να βιώσει... προχωρημένες εμπειρίες στο σεξ. Άλλο αυτό, άλλο να τους θεωρούν και γκραν ούφο.

Η κάθε γυναίκα έχει τα χούι της. Αυτή είναι η αλήθεια. Κάποια ανατριχιάζει ολόκληρη, ρίγος έγκαυλο την πιάνει με το που την αγγίζει ο άντρας π.χ. στην κοιλιά. Μια άλλη είναι αδιάφορη αν την ακουμπήσουν στην κοιλιά, αλλά ανάβει επί τόπου αν την χαϊδέψει σε συγκεκριμένο σημείο της πλάτης, π.χ. κάπου κοντά στη σπονδυλική στήλη.

Τι να μας πουν οι ειδικοί, αλλά και οι στατιστικές. Ότι αυτό το ποσοστό γυναικών λοιώνει με φιλί στο αυτί και τόσο τα εκατό ανοίγουν αμέσως τα πόδια αν ο άνδρας εντοπίσει την ερωτογενή της ζώνη, π.χ. κάπου στους μηρούς. Στην συγκεκριμένη γυναίκα εκεί ακριβώς βρίσκεται η «φλέβα χρυσού», το ελντοράντο για να πάρει φωτιά και να ανεβάσει τη θερμοκρασία στο σεξ.

Το γυναικείο κορμί δεν είναι γραφομηχανή. Να πατάς το πλήκτρο με το γράμμα Α και βγαίνει στο χαρτί το Α. Το κάθε σώμα είναι ξεχωριστός γεωγραφικός χάρης, με κρυμμένους θησαυρούς. Έχει το δικό του αποκρυφιστικό κώδικα, και το ταίρι καλείται να τον... εξιχνιάσει, αν δεν το γνωρίζει. Να τον ιχνηλατήσει. Να τον αποκαλύψει και σ' εκείνην, η οποία πιθανότατα να μη γνώριζε τα δικά της πιο ευαίσθητα σημεία.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΥΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ... ΑΙΔΟΙΟΥ