ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ SHOW ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ

 

Μα, τι είναι αυτά που συζητάμε, με αφορμή την αρπαγή της δεκάχρονης από μια γυναίκα, της οποίας η φάτσα είναι όλα τα λεφτά. Μιλάμε για φρίκη. Τα κανάλια δίνουν ρεσιτάλ. Δεν ενδιαφέρονται στην ουσία της ιστορίας και κάνουν παιχνίδι. Πολύ μπλα μπλα και κάργα ρεκλάμα στους δικηγόρους.

Δεν έκανε τίποτα το μεμπτό στην μικρή Μαρκέλλα. Δεν την ακούμπησε, δεν έχει αδυναμία στις γυναίκες, πολύ περισσότερο σε ανήλικα κορίτσια. Και πέφτει σάλιο για τούτο και το άλλο. Αν η 33χρονη είναι σε κύκλωμα, αν είναι στα καλά της, πότε και πως παντρεύτηκε. Φρίκη.

Η φρίκη του πράγματος είναι ότι το… ψάχνουν το έγκλημα. Τι να κρύβει. Λες και μαζεύουν υλικό για να πλουτίσουν το σενάριο ταινίας. Ντροπή τους. Δεν στέκονται στο ίδιο το έγκλημα. Στην απίθανη ενέργεια της… αθώας αρπαγής της Μαρκέλλας. Το τραβάνε το πράμα, ολοφάνερο το γιατί. Να έχουμε να λέμε. Το show.

Φτάνει η αρπαγή! Να δικαστεί και να τιμωρηθεί η κυρία γιατί βούτηξε το κορίτσι. Δεν κατάλαβα. Έχουμε έλλειμμα νόμων; Από τη λίστα απουσιάζει ο νόμος που να προβλέπει καταδίκη σε ηλικιωμένο άτομο όταν κάνει απαγωγή ανήλικου;

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΥ