ΟΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ...

 

Την είδε και για πρώτη φορά στη ζωή του το ένοιωσε αυτό. Να σταματάει ο χρόνος. Και ό,τι υπήρχε γύρω του εξαφανίστηκε. Έσβησαν τα πάντα όλα. Μονάχα εκείνη έβλεπε κι ένας κόμπος του έκοψε την αναπνοή. Δεν είχε αυτιά, δεν άκουγε τίποτα, δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκτός απ’ αυτό που αντίκρυσαν τα μάτια του. Ήταν ένας χαμένος, ένας ευτυχισμένος χαμένος σε κυκλώνα συναισθημάτων.

Τι ακριβώς ήταν εκείνο που τον μάγεψε; Αιχμαλώτισε στη στιγμή το προσωπικό του σύμπαν. Να το πω εγώ, όχι τίποτα άλλο, για να ρίξω στα αζήτητα τις επιστημονικές έρευνες για το τι είναι εκείνο που οι άνδρες προτιμούν στις γυναίκες. Τι είναι εκείνο που τις κάνει στα μάτια τους ελκυστικές.

Ο άνδρας, λοιπόν, της ιστορίας μας μαρμάρωσε απέναντι σε άγνωστη κοπέλλα γιατί απλά με το χαμόγελό της μόνο κατέκτησε ολόκληρο το Είναι του. Το γλυκό της χαμόγελο τον μούδιασε από τα μαλλιά της κεφαλής του μέχρι τα νύχια των ποδιών του. Ένα αμακιγιάριστο, ολοζώντανο πρόσωπο, κι ένα χαμόγελο δακτυλιδένιο, νεραϊδόμορφο...

Οι άνδρες, λέει, τρελαίνονται με τις πλούσιες καμπύλες. Γνωστό αυτό από την εποχή της Εύας. Ήξερε ο δημιουργός Θεός τι αρέσει στον άνδρα, γι αυτό έφτιαξε βουκολικής κοπής την πρώτη γυναίκα. Με βυζάρες, με μπουτάρες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις σχετικές έρευνες για τον αρσενικό το «τέλειο» γυναικείο σώμα, δηλαδή αυτό που τον ερεθίζει περισσότερο σεξουαλικά, είναι το πλούσιο στήθος και η μέση να είναι 60 με 80 πόντους. Κι όχι γυναίκα μικροκαμωμένη.
Παίζει και η μυρουδιά, ρε. Όχι μονάχα οι σωματικές αναλογίες της γυναίκας. Σε ορισμένες περιπτώσεις έρχεται απρόσκλητη και επιτόπου στύση μόνον αν την ακουμπήσει, έστω ένα ξώφαλτσο άγγιγμα, ας μην έχει κορμί μοντέλας. Η αύρα του σώματος της, ακόμα και η φωνή της, ίσως και μόνο η ανάσα της να τον πυροδοτήσουν ολόκληρο. Υπάρχουν άνδρες που σκλαβώνονται, και το γουστάρουν με χίλια, με την οσμή που βγάζει το κορμί γυναίκας. Η μυρουδιά της είναι αρκετή να κρατήσει κοντά της έναν άνδρα μια ζωή ολόκληρη.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ