Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Τα γεγονότα σκέτος κινηματογράφος. Όταν βγαίνουν στον αέρα, τα διαβάζεις κι ένα πράγμα έρχεται στη σκέψη. Πόρνη ζωή! Βρώμα και αλήτρα ζωή. Ο άνθρωπος και μόνο ο άνθρωπος είναι ικανός για τα πάντα. Για όλα. Ακόμα κι αυτά που δεν φαντάζεσαι.

Τσακώσανε στην Αμερική κυρία πάμπλουτη που ψάρευε ανήλικα κορίτσια για να τα πασάρει στον κολλητό της. Πόσα πιτσιρίκες να έλεγαν ''Όχι'' όταν τις περίμενε ένας άλλος κόσμος, ακραίας πολυτέλειας κι ένα μάτσο δολάρια;

Στην επικαιρότητα πάλι η περίπτωση του δισεκατομμυριούχου Τζέφρυ Έπστάιν, αθεράπευτου παιδεραστή και λάτρη σεξουαλικών οργίων. Μεγάλο όνομα στις ΗΠΑ ο 66χρονος Τζέφρυ Επστάιν, της αφρόκρεμας, με προσωπικές επαφές με πολιτικούς, με επιχειρηματίες, με καλλιτέχνες. Τελικά, τον Αύγουστο του 2019 αυτοκτόνησε στο κελί του. Μυστήριο το πως έβαλε τέλος στη ζωή του.

Άλλο μυστήριο. Αποκαλύφθηκε ότι τροφοδοτούσε με μανούλια τον χρηματιστή Επστάιν η 57χρονη Γκισλαίην Μάξγουελ, το πακέτο και η κυρία, αυτή από τον μπαμπά. (Στη φώτο, οι δυο τους). Μα, γιατί έκανε αυτή τη βρωμοδουλειά μια κυρία που ασχολούνταν επαγγελματικά με δημόσιες σχέσεις με τον πολύ καλό κόσμο στις ΗΠΑ; Για τα φράγκα, μάλλον δεν στέκεται. Ψάξε βρες τι σόι ανωμαλία την είχε βαρέσει. Στην ιστορία μπλέχτηκε το FBI, άρα θα υποφέρει η εν λόγω κόρη του μακαρίτη Μάξγουελ.

Ο μπαμπάς Ρόμπερτ Μάξγουελ. Κλασική περίπτωση αυτοδημιούργητου Εβραίου, από την Τσεχία. Γιος εκτελεσθέντα από τους ναζί βρέθηκε στην Αγγλία και από βοηθός τυπογράφου σε πιεστήριο που τυπώνονταν εφημερίδες εξελίχθηκε σε μεγαλοεκδότη. Στα 68 του βρήκε τραγικό θάνατο στα Κανάρια Νησιά, το 1991, μετά από πτώση από τη θαλαμηγό του.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΟΠΟΙΟΣ... ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ