Η ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ

 

Είναι απλό, τελικά, ο άνδρας στη σεξουαλική του συνάντηση με την γυναίκα να την κάνει αισθανθεί μαγικά, μεθυστικά. Όταν βρεθούν οι δυο τους πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για γαμήσι, είναι μάλλον αδιάφορο ποια είναι η αλήθεια της σχέσης τους. Καψούρα, αγάπη, εκτίμηση, έρωτας, ρομάντζο. Και μη θεωρούμε χυδαία και βρώμικη τη λέξη ''γαμήσι''. Είναι περισσότερο αθώα από τη λέξη ''σεξ''. Η πρώτη βγαίνει από τον ευλογημένο γάμο, η άλλη παραπέμπει στην επιστημονική προσέγγιση του πράγματος.

Επί του θέματος. Το στήθος της. Αυτό είναι το θέμα μας. Ούτε εκείνη γνωρίζει το βάθος της ηδονής που μπορούν να της χαρίσουν. Αντιληπτό γιατί. Το χάιδεμα της ίδιας της γυναίκας στα βυζέτα της, αλλά και στις ρώγες της δεν συγκρίνεται με την αίσθηση που της χαρίζει το ξένο χέρι, το ανδρικό. Πέρα από τα χέρια, τα δάκτυλα του, ο αρσενικός είναι σε θέση να περιποιηθεί και με το στόμα τους δύο γυναικείους αμμόλοφους.

Τρεις οι κορυφαίες πηγές παραγωγής σεξουαλικής απόλαυσης για εκείνην. Η κλειτορίδα, το στήθος και το στόμα. Τα χείλη, η γλώσσα. Ο σωστός συμπαίκτης, λοιπόν, που έχει και το ρόλο του οδηγού και της πρωτοβουλίας, ξέρει να διαχειρίζεσαι τη φάση των προκαταρκτικών, όποτε πλησιάζει το στήθος της. Εδώ είμαστε.

Βγάζουν τους δικούς τους χυμούς τα δύο «χρυσά φρούτα». Μικρά ή μεγάλα, άσχετο. Όπως κι αν είναι. Αν μοιάζουν με μπάλες τένις, με λεμόνια, με πεπόνια, με γκραίηπ φρουτ. Ο άνδρας τα βλέπει σα φεγγάρια του παραδείσου. Και βιώνει τη συναρπαστική στιγμή, όταν τα δυο μωρά ερεθισμένα αρχίζουν να σαλεύουν μπροστά στα μάτια του. Ντούρα, τροφαντά, αφράτα.
Παίξε μπάλα, μεγάλε! Να δει εκείνη στα μάτια σου τις σπίθες, γιατί όχι τις φλόγες, πόσο λιγωμένος είσαι. Ότι πράγματι αισθάνεσαι μοναδικά μαζί της. Παραμυθένια αισθάνεσαι επειδή την αγγίξεις. Το βλέμμα σου να την γεμίζει ικανοποίηση μέχρι την κορυφή του εγκεφάλου της, επειδή έχεις πάθει την πλάκα σου με το στήθος της. Η επιτυχία της. Η υπερηφάνεια της.
Η γυναίκα είναι στην πρίζα, και περιμένει τη συνέχεια... Ο άνδρας πριν τα φιλήσει, πριν τα πιπιλίσει, ξεκινά πρώτα από τους πρόποδες των δύο λοφίσκων. Και από τη χαράδρα, το χώρισμα ανάμεσα τους. Εκείνη με τα τρυφερά αγγίγματα του ανατριχιάζει. Ο εκπαιδευμένος εραστής δεν βιάζεται, όσο κι αν τον καλεί το σώμα της, όσο κι αν εκείνη σπαρταράει και τον αποζητά ολόκληρο. Δεν βιάζεται, δεν της ορμάει, δεν χουφτώνει τους δίδυμους γλόμπους. Όχι αυτό! Ούτε την πλακώνει σε βιαστικά φιλιά στις ρώγες.

Το αντρικό προνόμιο της σωματικής επαφής με γυναίκα. Προνόμιο που απαιτεί προπόνηση. Αφήνει σχεδόν τελευταίο το ρούφηγμα της ρώγας της, που εκείνη το θέλει πολύ. Που δεν μπορεί να το κάνει η ίδια όταν αυνανίζεται.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΧΑΔΙΑ, ΟΠΙΣΘΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΑ