ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ''ΑΣΧΗΜΕΣ'' ΓΚΟΜΕΝΕΣ

 

Απαιτώ να ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν ό,τι διαβαστεί στη συνέχεια. Στα χρόνια μας περισσότερες γκόμενες στην παρέα έριχνε ο Θάνος. Ο πιο άσχημος και ο πιο κοντός απ' όλους μας. Τι βρίσκουν στο κωλόπαιδο, αναρωτιόμασταν εμείς οι μπάνικοι, οι γαμάτοι. Τον καλοπιάναμε- ναι, αυτό γινόταν- προκειμένου να τον έχουμε από κοντά τον Θάνο, στο επάγγελμα βοηθός μπογιατζή στον πατέρα του. Να μας έπαιρνε μαζί του στις «εξορμήσεις» του ο γκομενιάρης Θάνος, να ξεσηκώναμε τα κόλπα του.
Δεν εξηγείται διαφορετικά. Κάποια άγνωστη τακτική, κάποια απόκρυφη μέθοδο ακολουθούσε ο μπαγάσας, ο οποίος όταν έβγαινε για κυνήγι ήταν σκέτος γαμπρός. Ξυρισμένος, αρωματισμένος, πεντακάθαρος. Σκύλος στη φάτσα, αλλά σένιος, απόλυτα προσεγμένος μέχρι λεπτομέρειας.

Πάντα σκοράριζε ο Θάνος, αλλά κτυπούσε γυναίκες γάμα εθνικής. Δεν πλησίαζε νεράιδες. Μακριά από πριμαντόνες. Τις αστεράτες τις άφηνε για άλλους. Ο Θάνος ήξερε τα κυβικά του. Και ότι εκείνες που μετράνε θα τον σνομπάρανε, θα του γυρίζανε την πλάτη.

Ο Θάνος ήταν άρρωστος στο σεξ. Και γούσταρε πολύ, και αποζητούσε την ποικιλία. Όχι με την ίδια γκόμενα περισσότερο από ένα μήνα, άντε το πολύ έξι εβδομάδες. Γι' αυτό πήγαινε στα σίγουρα, δηλαδή διπλάρωνε τις «ελαττωματικές». Την χοντρή, την κοκκαλιάρα, την κοντή, την μυτόγκα, την κακοφτιαγμένη, γενικώς. Με τέτοιες έκανε δουλειά. Πως; Παρουσιαζόταν στις γκόμενες ο Θεός τους.Από το στόμα του άκουγαν κουβέντες που δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσουν έτσι άλλοι άντρες.

«Μ' αρέσεις...» έλεγε στην φουκαριάρα ο Θάνος. «Έχεις κάτι ξεχωριστό επάνω σου, θα στεναχωρηθώ αν δεν γνωριστούμε, σε σκέπτομαι...». ''Δυο μέρες τώρα συνέχεια σ' είχα στο μυαλό μου...''. Κάτι τέτοια.

Είχε τον τρόπο του ο Θάνος να τις πείθει. Να είναι πειστικός, ότι εννοεί τα σάπια που σερβίριζε στις αδικημένες από τη φύση κοπέλλες. Άσε να λένε οι άλλοι, ο Θάνος, που δεν σου γέμιζε το μάτι πως θα μπορούσε να διακριθεί στον πρωταθλητισμό, στο γκομενιλίκι και της γάμα εθνικής, έκανε και γαμώ τα πηδήματα. Γιατί, όπως μας έλεγε, ''Εσείς οι μαλάκες τις βλέπετε δυστυχισμένες, όμως σε μένα δείχνουν όλες τις κρυφές τους χάρες!''.

Συμπέρασμα. Θες γυναίκα για σεξ. Και δεν έχεις όχι κότερο, ούτε ψαρόβαρκα. Το αμάξι σου δεν είναι χλιδάτο και λουσάτο. Η τσέπη σου δεν σηκώνει να μπαινοβγαίνεις στα σικάτα μαγαζιά. Οι προσωπικές γνωριμίες σου δεν ακουμπάνε σε φιρμάτους. Τι κάνεις; Σκέψου τον Θάνο!

Ξέχνα τον... ρατσιστικό ερωτισμό και ρίξε βλέφαρο στην δευτεράτζα. Μίλησε της, κάνε την να νοιώσει υπέροχα κι όχι γι' αυτό που είναι. Να ξεχάσει η μαλακισμένη τις συγκρίσεις με τις παρδαλές που κυκλοφορούν στην τηλεόραση, στα περιοδικά και στις διαφημίσεις. Να μην έχει το άγχος να είναι σωσίας, ένα καχέκτυπο άλλης, ξένης με το δικό της σώμα. Η «άσχημη» στο κρεβάτι πιθανότατα θα είναι πολύ πιο δυνατή από την τύπισσα του ορνιθοτροφείου, του ιχθυοτροφείου. Αντιλαμβάνεσαι το γιατί. Και διότι της έχεις ανεβάσει το ηθικό αν είσαι ένας... άλλος Θάνος, κι εκείνη θέλει να δικαιώσει τα κομπλιμέντα που της χάρισες.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, Η ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ