Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ... ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ

 

Χαριτωμένο. Γιαγιά 57χρονη παιρνιέται για γκόμενα που φυσάει και λέει ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας να κατακτά εραστές νεώτερους της σε ηλικία. Αυτό ακριβώς! Ότι σεξουλιάζεται με πιτσιρικάδες. ''Έχω τέσσερα εγγόνια και αισθάνομαι τριαντάρα'' λέει γεμάτη καμάρι για τις ερωτικές της επιδόσεις.

Μια μεσόκοπη γυναίκα της διπλανής πόρτας, που λένε, αλλά απελευθερωμένη. Κάνει ό,τι κάνει στα φανερά και εν γνώσει των τριών παιδιών της. ''Εσείς έχετε τη ζωή σας, κι εγώ κουμαντάρω όπως κάνω κέφι τη δική μου ζωή'' ξηγιέται στα ίσα.

Στα 28 της είχε το πρώτο διαζύγιο η Αγγλίδα Γκέινορ Ήβανς (φώτο) και στα 34 έκανε το δεύτερο γάμο της. Χώρισε στα 46 και μετά από δέκα μήνες το πρώτο τεκνό της συλλογής της ήταν 23χρονος. Στη συνέχεια έγινε περισσότερο... συντηρητική, νταραβεριζόταν με γκόμενους 20, ακόμα και 15 χρόνια μικρότερους.

Το λες ρεκλάμα του σεξ αυτό που διαλαλεί η γκούγκαρ Ήβανς. Γκούγκαρ λένε την τεκνατζού. Την τεκνοψήστρα. Όπως άλλος προτείνει τι να κάνουμε, για να δώσουμε νόημα στη ζωή μας ή να ζήσουμε περισσότερα χρόνια. Να περπατάμε οκτώ χιλιόμετρα την ημέρα. Να τρώμε αμπελοφάσουλα. Να κοιμόμαστε έστω και μισή ώρα το μεσημέρι. Έτσι και η γιαγιά. ''Το μυστικό της νεότητας και του σεξ-απήλ μου είναι ότι ασχολούμαι με το... σεξ. Αυτή την εποχή βγαίνω με τρεις ταυτόχρονα''.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΥΤΙΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ... ΕΡΝΤΟΓΑΝ