Ο ΠΟΡΝΟΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ;

 

Κάποτε λέγανε ότι αυνανισμός κάνει κακό. Και το λέγανε κατηγορηματικά, και απειλητικά προκειμένου να διαφωτίσουν παιδιά και γονείς. Σήμερα η επιστήμη λέει το... αντίθετο. Και το λέει με σφραγιδα ιατρική, ότι κάνει καλό ο αυνανισμός. Και επιβάλλεται! Απαραίτητος σ΄ όσους- άντρες και γυναίκες- δεν είναι σε σχέση και γι' αυτό δεν έχουν την ευκαιρία κανονικής σεξουαλικής επαφής.

Μέχρι πρόσφατα το πορνό ήταν ντροπής πράγμα. Ποιος, αλήθεια, να παραδεχόταν ότι παρακολουθεί τσόντα; Ντροπιαστικό κυρίως για γυναίκα, αλλά ακόμα και για άνδρα. Να βλέπει δήθεν κανονική ταινία, δηλαδή με υπόθεση, στημένη έτσι σεναριακά με σκοπό να δικαιολογούνται πλάνα τολμηρού, πιο σωστά χυδαίου γυμνού, όλα στη φόρα, τίποτα να μην αφήνει η κάμερα.

Σήμερα για την ιατρική του σεξ, το μπάνισμα στα τολμηρά και γιατί όχι «πρόστυχα» γκρο-πλαν στο στήθος και το αιδοίο γυναίκας, στο πέος του άνδρα, στο μπέρδεμα δύο γυμνών, και τριών σωμάτων, θεωρείται θέαμα επωφελές, γενικώς. Όπως προτιμά κανείς π.χ. ταινία επιστημονικής φαντασίας, φιλμ αστυνομικό, πολεμικό, κατασκοπικό, εποχής, μιούζικαλ, κωμωδία, δράμα, ουέστερν, μυστηρίου, έτσι επιλέγει και το πορνό. Θα τον βοηθήσει ψυχολογικά αλλά και σεξουαλικά, βέβαια. Το λένε οι επιστήμονες.

Ευεργετικό, λοιπόν, και με την άδεια της αστυνομίας- και της... σεξολογίας - να βάλει κανείς μια κασέτα πορνό. Μόνος του. Κι ακόμα καλύτερα αν την απολαύσει με παρέα.

Είμαστε στην εποχή που πέφτει πολύ μελέτη, και έρευνα, στη σχέση του ανθρώπου με το σεξ. Με τη σεξουαλική δραστηριότητα. Με τις σεξουαλικού τύπου... πνευματικές ανησυχίες και σκέψεις του σύγχρονου ατόμου. Και, όπως είπαμε, για τους ειδικούς, το πορνό είναι... υγεία. Και κατά 75% οι εραστές της τσόντας, είναι υγιείς! Είναι άτομα ισορροπημένα. Ξέρουν τι θέλουν, τι κάνουν.

Με την ευκαιρία. Νεώτερες έρευνες αμφισβητούν προς το παρόν, χωρίς στην τελική και να είναι κατηγορηματική η θέση, ότι το πορνό μοιάζει με ναρκωτικό. Ότι ο πορνομανής έχει συμπεριφορά ναρκομανούς. Ότι η τσόντα προκαλεί εθισμό. Υπάρχουν και η θέση της άλλης πλευράς. Και κακό δεν κάνει το πορνό, και δεν σε κάνει πρεζάκια.

Στοιχεία από την έρευνα άξια αναφοράς. Οι περισσότεροι πορνοθεατές, όπως λέμε τηλεθεατές, από το 75% των υγιών τσοντόβιων, είναι γυναίκες! Παντρεμένες ή σε σχέση. Ο συγκεκριμένος αυτός πληθυσμός κατά μέσο όρο βλέπει πορνό 24 λεπτά την εβδομάδα.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ... ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΑ