ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΘΗΛΥΠΡΕΠΗΣ Ο... ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ

 

Διαπιστωμένο. Υπάρχουν κορίτσια, πολλά κορίτσια, ισχυρό ποσοστό γυναικών, που γουστάρει τον άνδρα χωρίς τρίχες. Να ‘χει λείο κορμί. Άτριχες γάμπες, μασχάλες, ούτε χνούδι στο στήθος, στην πλάτη. Μήπως οι κοπελλιές δεν είναι αληθινές γυναίκες. Μήπως έχει χαλάσει το σεξουαλικό τους αισθητήριο.

Διαπιστωμένο, επίσης. Οι μισοί σχεδόν άνδρες των μικρών ηλικιών κυκλοφορούν ξυρισμένοι ή έχουν κάνει αποτρίχωση. Έχουν υιοθετήσει την gay αισθητική χωρίς καν να προβληματίζονται αν κρύβουν μέσα τους έναν ομοφυλόφιλο. Αισθάνονται 100% straight. Και οι δικαιολογίες τους γιατί αφαιρούν τις αρσενικές τους τρίχες, να, σε λίστα:

- Να αντιμετωπίζουν εύκολα τον ιδρώτα.

- Να μην αργούν να στεγνώσουν στην παραλία
- Να μοιάζουν με αθλητή, με πορνοστάρ.
- Να μη ντρέπονται να κυκλοφορούν με δάσος από τρίχες στα πόδια όταν φοράνε κοντό παντελονάκι.

 

Κάποτε μύριζε θηλυπρέπεια ο άνδρας με μακρύ μαλλί. Και με σκουλαρίκι. Σήμερα δεν ισχύει τέτοια αντίληψη. Μόλις λίγα χρόνια πριν αν τολμούσε άνδρας να ξεμυτήσει με ξυρισμένα πόδια, δεν γλύτωνε το ξεφωνητό. Ότι είναι αδερφάρα και ψάχνεται για τσαπού.

Ο αθλητής, συγκεκριμένα ο κολυμβητής, ο ποδηλάτης, ο δρομέας, επιβάλλεται να αφαιρέσει τρίχωμα από το σώμα του. Για να διευκολύνει την επίδοση του. Αυτός που δεν κυνηγάει το ρεκόρ στον αθλητισμό, ποιο λόγο έχει να… ξυριστεί και να συναγωνίζεται τις... «καθαρές» γάμπες της γκόμενας;

''Η δικιά μου όταν γδύθηκα για να την πάρω, δεν της άρεσαν οι τρίχες μου στο στήθος''. Τι λες, βρε μαλάκα; Να ανοίξει την τσάντα της να σου δώσει προφυλακτικό, το καταλαβαίνω. Όχι και ξυραφάκι.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ