ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟ;

 

Μπανίζεις τσόντα. Κανένα πρόβλημα. Καλό είναι ό,τι σε ωφελεί. Σε βελτιώνει. Σε ανεβάζει. Να παρακολουθείς πορνοταινία έχει αποδειχθεί πως δεν είναι κακό. Δεν έχει αρνητικές παρενέργειες. Απεναντίας προετοιμάζει το άτομο πριν τη σεξουαλική επαφή.

Είπα κάτι για ''παρενέργειες''. Βέβαια. Ό,τι κάνουμε και ό,τι δεν κάνουμε έχει τον επηρεασμό του επάνω μας. Το λέω διαφορετικά: Τίποτα δεν περνάει στο ντούκου από το μηχάνημα. Αυτό που το λένε οργανισμό. Ένα μηχάνημα είναι, ένας μηχανισμός. Που μπαίνει σε λειτουργία πριν ακόμα βγει από την κοιλιά της μαμάς.

Βλέπεις πολύ τσόντα; Το λάθος. Το καλό γίνεται κακό. Πολυβλέπεις τσόντα; Επέρχονται αλλοιώσεις στον εγκέφαλο, τον οποίον προσαρμόζεις σε καταστρεπτικές παθολογικές καταστάσεις. Να το πω αλλοιώς, διότι όλο το παιχνίδι στο σεξ γίνεται με το μυαλό: Η υπερβολική τσόντα μειώνει τη διάθεση για σεξ. Αδρανοποιεί στον εγκέφαλο εκείνες τις ουσίες που έχουν άμεση σχέση με τον σεξουαλικό ερεθισμό και τη μνήμη.

Καλή το πορνό, αλλά… Παν Μέτρον Άριστον. Σαράντα χρόνια κυβερνήτης ήταν στη Λίνδο αλλά τότε, στα αρχαία χρόνια, οι πολιτικοί ήταν και φιλόσοφοι. Ο Κλεόβουλος, λοιπόν, από την Λίνδο, κάπου στη Ρόδο, είπε το μεγάλο ρητό Μέτρον Άριστον.

Όσο πιο λίγες λέξεις έχει η πρόταση τόση μεγαλύτερη σοφία κουβαλάει. Ο Κλεό το είπε με δυο, Άριστον Μέτρον. Μετά προσθέσανε και τρίτη λέξη, για να γίνει πιο κατανοητή στους μαλάκες. Τι θα πει Παν Μέτρον Άριστον; Μην το παραξηλώνεις, κύριε μαλάκα. Με μέτρο. Όχι υπερβολές, όχι ακρότητες. Δες την τσόντα σου, όσο χρειάζεται για να φτιαχτείς και να είσαι με το ταίρι σου περισσότερο άτακτος. Αν αγνοείς τον Κλεό, τότε γίνεσαι... φρόνιμος στο σεξ, κύριε μαλάκα. Τελικά τη βρίσκεις μονάχα στην τσόντα και χάνεις το κέφι με το ταίρι σου.
Διαβαστε ακομα:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΤΑ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ