ΚΟΝΤΡΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ

 

Η 25χρονη Γιάννα είναι μόνιμα εγκατεστημένη στο Παρίσι, με τον σύζυγο της Μενέλαο εργάζονται στην ίδια βρετανική εταιρεία. Βρίσκεται για λίγες μέρες στην Αθήνα, να δει τους γονείς της, μετά από έναν χρόνο. Η οικογένεια έχει επίσκεψη ένα φιλικό ζευγάρι, τον 50χρονο Κώστα και την σύζυγο του.

Δυο ώρες αφ’ ότου στρώθηκε το τραπέζι και πριν σερβιριστεί το επιδόρπιο, η Γιάννα ξεμονάχιασε στην κουζίνα την μητέρα της, την 45χρονη Λένα. ''Μαμά, είμαι ξετρελαμένη με τον κύριο Κώστα, δεν ξέρω τι να κάνω… , δεν πρόκειται να επιστρέψω στην Γαλλία, αν δεν τον συναντήσω, καταλαβαίνεις, ιδιαιτέρως… ''. Η μαμά Λένα σκανδαλίστηκε:

- Δεν άκουσα τι μου είπες!… Είσαι με τα καλά σου; Παντρεμένη εσύ, παντρεμένος κι αυτός. Ούτε για αστείο δέχομαι αυτή την τρέλα που βγήκε από το στόμα σου.

''Γιατί, μαμά, ποιο είναι το πρόβλημα σου;... '' της λέει η κόρη με πονηρό χαμόγελο. ''... Φοβήθηκες μήπως σε… απατήσει ο κύριος Κώστας; Για θαρρείς δεν έπιασα το πώς αλλάζατε ματιές οι δυο σας''.

- Γιάννα, πέφτω από τα σύννεφα. Ειλικρινά, δεν σε αναγνωρίζω… Περιμένω να μου πεις ότι δεν εννοείς αυτά τα απίθανα, διαφορετικά το βράδυ δεν θα κοιμηθώ, μ' έχεις τρομοκρατήσει. 

Η Γιάννα είχε πέσει μέσα. Πράγματι η μητέρα της είχε σεξουαλικές παρτίδες με τον Κώστα, τον οικογενειακό φίλο. Το ίδιο βράδυ Κώστας και Γιάννα αντάλλαξαν τηλέφωνα για να συζητήσουν την επομένη υποτίθεται ένα θέμα, που ενδιαφέρει την κόρη της Λένας. Η τηλεφωνική επαφή έγινε και κατέληξε οι δυο τους να βρεθούν σε ξενοδοχείο αρκετά έξω από το κέντρο της Αθήνας.

Το βράδυ η Γιάννα τηλεφώνησε στον άντρα της και η Λένα την άκουσε και δεν πίστευε στα αυτιά της: ''Καλησπέρα, αγάπη μου, πως είσαι… Κι εγώ πολύ καλά είμαι... , ενθουσιασμένη είμαι, και θα σου πω γιατί. Μόλις επέστρεψα μετά τη συνάντηση μου με γνωστό της μαμάς και του μπαμπά. Μενέλαε, το σεξ με τον κύριο Κώστα, αυτό είναι το όνομα του κυρίου, είναι το κάτι άλλο… Όταν βρεθούμε θα σου πω λεπτομέρειες, να τις βάλουμε στο ρεπερτόριο μας, να μου κάνεις έρωτα κι εσύ όπως ο κύριος Κώστας... ''.
Μετά από μια εβδομάδα στο αεροδρόμιο του Παρισιού περίμενε την γυναίκα του ο Μενέλαος, με μια νεαρά αφρικανή, ιδιαίτερα ελκυστική. ''Αγάπη μου, να σου συστήσω την ερωμένη μου, την Σόνια από το Μπουρουντί... ''.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΟΙ GAY ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ STRAIGHT