ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ Η ΙΔΕΩΔΗΣ ΚΡΥΨΩΝΑ Η... ΙΕΡΩΣΥΝΗ

 

Ήμουν πέντε χρονών όταν το έκανε επάνω μου ο 18χρονος ξάδελφος μου. Αυτό λέει σήμερα, μετά από 50 χρόνια, άνθρωπος πετυχημένος στο χώρο της μόδας. ''Δεν υπήρξε διείσδυση, τριβόταν επάνω μου για να εκτονώσει τον ερεθισμό του... '', πρόσθεσε ακόμα, ''... κι αυτό συνεχίστηκε έως τα οκτώ μου χρόνια''.

Δεν έχει καμιά σημασία ποιος είναι ο άνθρωπος της μόδας και γι’ αυτό αποφεύγω να αναφέρω το όνομα του. Σημασία έχει το γεγονός, που δεν είναι ασυνήθιστο. Που συμβαίνει σε αρκετές οικογένειες, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες που συνεχώς επιβεβαιώνονται. 

Αυτός ο ξάδελφος, μας πληροφορεί ο άνθρωπος της μόδας, έγινε παπάς. Καθόλου περίεργο! Αυτό είναι το έγκυρο σχόλιο. Καμιά έκπληξη να καταλήξει ιερέας ο νέος των 18χρόνων που ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ορμές σε αγόρι πέντε χρονών. Αυτό λες αν ζεις στον κόσμο της πραγματικότητας. Καμιά έκπληξη.

Διαβάζεις στα ΜΜΕ την εξομολόγηση του ανθρώπου και θυμώνεις. Τονίζουν την… έκπληξη τους γιατί ο κάποτε 18χρονος έγινε παπάς. Τι λέτε, ωρέ! Ο λεβέντης έκανε αυτό που έχουν κάνει αμέτρητοι άλλοι, με σεξουαλική συμπεριφορά προβληματική: Κρύφθηκε στο ράσο.

Σ’ όλους τους αιώνες και σ’ όλες τις θρησκείες η ιερωσύνη θεωρείται η ιδεώδης κρυψώνα, όχι μόνο του ομοφυλόφιλου, αλλά και του δειλού, του καταπιεσμένου σεξουαλικά, να εκφραστεί ανθρώπινα, ισορροπημένα στο ίδιο ή το άλλο φύλο.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΕΡΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥ