ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ, ΟΠΩΣ Ο ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ

 
Νυμφομανής είναι η κυρία. Έτσι την χαρακτηρίζει ο δόκτωρ, η ιατρική επιστήμη. Η γυναίκα, εννοούν, πως τα δίνει όλα για να παντρευτεί; Να γίνει νύφη. η κλινική περίπτωση της οποίας ονοματίστηκε από τις λέξεις ''νύφη'' και ''μανία''. Πρόκειται, λοιπόν, για κάποια με τον καημό, με τη μανία, επιτέλους, να ντυθεί νυφούλα;. Σε καμιά περίπτωση. Νυμφομανής είναι η φιλήδονη, η υπερσεξουαλική γυναίκα. 

Στα πολύ παλιά χρόνια, τότε που οι κοινωνίες ήταν μικρές, κλειστές, ήταν δύσκολο στην νυμφομανή να ικανοποιήσει το πάθος της, τις ανάγκες της, τις σεξουαλικές ορμές της και το ’ριχνε στην πουτανιά. Δεν είχε άλλη επιλογή. Και γινόταν ιερόδουλη. 

Για τον άνδρα λέμε ότι είναι σεξομανής. Και τι έχει αποφασίσει η επιστήμη; Κρίνει τελεσίδικα την νυμφομανή και τον σεξομανή ή σεξιστή, ότι κυκλοφορεί με συμπεριφορά τζογαδόρου. Ότι παρουσιάζει τα συμπτώματα ναρκομανούς και αλκοολικού. Άτομο εξαρτημένο! Δεν ησυχάζει χωρίς να ικανοποιεί τον εθισμό του. Διαφορετικά θα εκδηλώσει στερητικά σύνδρομα. 
Η γυναίκα νυμφομανής και ο άνδρας σεξομανής πέφτουν σε ψυχολογική τρικυμία, αν δεν έλθουν σε σεξουαλική επαφή. Αν δεν καταφέρουν, αν δεν έχουν τέτοια ευκαιρία, τότε το ρίχνουν στον αυνανισμό. 
Κάποιοι και πολύ...  αρσενικοί, όχι όλοι, απ' αυτούς που καταγγέλλονται για σεξουαλική κακοποίηση και γενετήσια προσβολή, ανήκουν σ' αυτή ακριβώς την κατηγορία. Του σεξομανούς. Του παραδομένου στην εξάρτηση ατόμου και πανέτοιμου σχεδόν κάθε στιγμή να ορμήσει σε γυναίκα, ακόμα και χωρίς προφυλάξεις.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΞΑΝΘΕΣ