ΓΙΑΤΡΕ, ΤΡΟΜΑΞΑ ΜΕ ΤΗΝ... ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ!

 
''Μια νύχτα στο κρεβάτι μας, πανέτοιμος εγώ, δεν κρατιόμουν, γιατρέ, όταν την πλησίασα, η γυναίκα μου με μαρμάρωσε. Αιφνιδιάστηκα. Μου ζήτησε πριν ξεκινήσουμε το σεξ, να δούμε μαζί ταινία πορνό. Γιατρέ, αυτό δεν το περίμενα! Τα χρειάστηκα. Δεν ήξερα τι της συμβαίνει... Μήπως σταμάτησε να με θέλει;...''.
- Τι λες, βρε κόπανε, ηλίθιε σύζυγε! Άδικα ανησύχησες! Εγώ θα σου πω, αν δεν στο είπε ο ειδικός, ο επιστήμονας, ο σεξολόγος. Σε γουστάρει η γυναίκα σου. Σε παραγουστάρει. Και το πιο σημαντικό είναι ότι σου έχει εμπιστοσύνη. Δεν σου κρύβεται, δεν ντρέπεται να σου ζητήσει να δείτε μαζί τσόντα, γιατί είναι σίγουρη πως δεν θα την παρεξηγήσεις. Ύστερα είναι και το άλλο, κύριε σύζυγε....
''Ποιο είναι το άλλο;''.
- Με σένα, όχι με κάποιον άλλον θέλει να φχαριστηθεί το σεξ πιο δυνατά, πιο τρελιάρικα. Όπως δεν το είχατε δοκιμάσει μέχρι σήμερα.
Αφήνουμε τον κόπανο και τον προσωπικό του ιατρό. Τι είπε το κορίτσι στον σύζυγο κι αυτός τρόμαξε; Ό,τι κι αν του πρότεινε αυτό αφορά τους ίδιους. Μόνο τους δυο. Είναι δικό τους. Προσωπικό και αυστηρώς ακατάλληλον να γνωστοποιηθεί σε όποιον άλλον. Τα μεγάλα άτομα αντιμετωπίζουν με ιερότητα, όπως στο λέω, με ιερότητα και τελετουργικά, τα εντελώς προσωπικά θέματα, σεξουαλικά κι όχι. Κι ακριβώς επειδή είναι προσωπικά, γι' αυτό είναι επιτρεπτά και από τους δυο. Και από τον διάβολο και από τον θεό.

Το πρόβλημα, για τον σύζυγο, είναι το άλλο. Η γκόμενά του, η σύντροφός του, η μητέρα των παιδιών του, να το κάνει μόνη της. Όπως, δηλαδή, και αρκετοί άνδρες. Κλείνονται στο δωμάτιό τους, στο γραφείο τους και τη βρίσκουν με τσόντες.

Βλέπεις τον άλλον να χασμουριέται και έρχεται νύστα και σ' εσένα. Που κολλάει αυτό; Αρχίζεις να νυστάζεις κι εσύ, όταν ο άλλος δίπλα σου δείχνει έτοιμος να τον πάρει ο ύπνος. Είναι κολλητικό. Το ίδιο ακριβώς και το άσεμνο θέαμα. Το τολμηρό, το ακραία σεξουαλικό. Σε ανάβει όταν το μπανίζεις. Ντοπάρει τον αισθησιασμό σου.

Βλέπει πορνό κάποιος και εκείνη τη στιγμή κάνει κέφι περισσότερο την γυναίκα στο πλάι του. Το ίδιο και η άλλη, αρχίζουν να παίρνουν μπροστά τα ηφαιστειογενή υγρά της, και να διεγείρονται οι ρώγες της στο στήθος. Διάλειμμα για διαφημίσεις, εσείς στη δουλειά σας, μη σταματάτε.

Διαβαστε ακομα:

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ... ΛΕΣΒΙΑ