ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ... ΚΡΥΨΩΝΑ

 

Έχει πάρει πρέφα ότι το κορίτσι τον γουστάρει. Από μακριά κάνει μπαμ το πράμα πως είναι διαθέσιμη. Κάποια στιγμή σταματάει να την καρφώνει με ματιές γεμάτο με νόημα και περνάει στο παρασύνθημα. Ο άνδρας ανοίγει πλέον τα χαρτιά του, αυτό που εκείνη περίμενε. Εργάζονται στον ίδιο χώρο, στον ίδιον όροφο, και το ερώτημα είναι που θα βρίσκονται ιδιαιτέρως και περιπαθώς. Το πρόβλημα. 

Η γυναίκα γνωρίζει ότι ο γκόμενος είναι παντρεμένος. Κι αυτός γνωρίζει ότι εκείνη είναι δύο χρόνια αρραβωνιασμένη. Ρίσκο, λοιπόν, να κυκλοφορήσουν έξω, να βγαίνουν ραντεβού, να συναντιώνται πότε εδώ, πότε εκεί, εκτός γραφείου, μάλιστα και εκτός ωραρίου δουλειάς. Θα προκαλέσουν υποψίες, ερωτήματα στους συναδέλφους, στους δικούς τους. Και οι ίδιοι δεν θα αισθάνονται ασφαλείς και ευχάριστα να βλέπονται με προφυλάξεις, στα κρυφά.
Πού, λοιπόν, με σιγουριά και άφοβα ένα παράνομο ζευγάρι θα έχει τις δικές του στιγμές; 
Σύμφωνα με τις έρευνες πολλοί, πολύ περισσότεροι απ' όσους φαντάζεται κανείς, αναπτύσσουν σεξουαλικές σχέσεις στην εργασία τους. Στην εταιρεία, στην τράπεζα, στο υπουργείο, στο σουπερμάρκετ. Και βρίσκουν τον τρόπο να ξεμοναχιαστούν εν ώρα εργασίας.
Ποιους, όμως, χώρους προτιμούν για να έχουν το χρόνο και την άνεση, όσο είναι δυνατό, για να έρθουν σε σωματική επαφή; Ποια είναι η πιο βολική κρύπτη, σε δυο εραστές, οι οποίοι δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα σε τρίτους;  
Την απάντηση δίνει η σχετική έρευνα. Προτίμηση πρώτη η τουαλέτα! Η μεγαλύτερη σιγουριά! Ακολουθεί το ασανσέρ. Παίζουν και οι αποθήκες, όταν βέβαια όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι έχουν πάει σπίτι τους.

Γιατί, όμως, ανάμεσα σε δύο που κρατάνε μυστική τη σχέση τους, να τους βολεύει το σεξ καλύτερα στην τουαλέτα; Συγκεκριμένη απάντηση δεν βγαίνει από την έρευνα, απλά αναφέρονται οι πιο δημοφιλείς “κρυψώνες”, με την τουαλέτα Νο 1 στη σχετική λίστα. Πιθανόν όταν τραβήξουν το σύρτη στο στενό και ίσως άβολο χώρο της τουαλέτας νοιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια, πως είναι απίθανο να τους “συλλάβουν” και να τους... διακόψουν.

Διαβαστε ακομα:

Ε, ΟΧΙ, ΡΕ, ΚΑΙΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ