ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ

 
Μέσω facebook 43χρονος είχε στήσει μηχανή δικής του κοπής. Γνωριμίες τη μια μετά την άλλη με κυρίες, κατά προτίμηση ηλικίας 35-40 χρονών. Αφού προηγουμένως είχε διαπιστώσει ότι είναι ψιλοοικονομημένες, αλλά και στερημένες ερωτικά. Να μη λέμε πολλά, ο έτσι τα κατάφερνε έτσι ή αλλοιώς να αποσπά χρήματα από τα θύματα του. Απατεώνας ο κύριος. Καμία αμφιβολία περί τούτου.

 

Μια στιγμή. Στο έργο δεν έχουν συμμετοχή οι κυρίες; Δεν υπάρχει απάτη μόνο με απατεώνα. Συμμετοχή, γιατί όχι και ευθύνη, έχει και ο απατηθείς. Το θύμα. Σ' αυτό δεν θα διαφωνήσει ουδείς εισαγγελέας, ακόμα και γένους θηλυκού. 
Είναι αδύνατον να προκύψει το αδίκημα της απάτης δίχως τη σύμπραξη του θύματος. Ποτέ. Κάποιοι είναι τόσο αφελείς, μα τόσο αφελείς, οι οποίοι σχεδόν αποζητούν από τον απατεώνα, αλλά κι απ' αυτόν που δεν του περνάει στο μυαλό, να τους δουλέψει. Τα κορόιδα, δηλαδή, σε κάποιες περιπτώσεις σχεδόν... προκαλούν τον πονηρό να τους ρίξει στον κουβά. 

 

Στην πραγματικότητα ο ''πρωταγωνιστής'' στην διάπραξη του εγκλήματος είναι ο εξαπατηθείς. Ο παλιάνθρωπος είναι ο ατσίδας, αλλά είναι και γέννημα του ευκολόπιστου. Κι αν το πάμε πιο βαθειά, λέμε ότι ο κόσμος δεν γίνεται καλύτερος ακριβώς γιατί κυκλοφορούν πολλοί μαλάκες. Πολύ περισσότεροι απ' όσους θαρρεί κανείς, αν βάλεις στο λογαριασμό κι αυτούς που δεν τους πιάνει το μάτι σου.
Επιστροφή στο θέμα μας. Ο συγκεκριμένος τζιτζιφιόγκος ο οποίος ξάφριζε τις κυρίες προσφέροντας ερωτικές υπηρεσίες, σε μια απ' αυτές δεν απέφυγε τη γκέλα, τον πήραν χαμπάρι, τελικά, και τον κάνανε τσακωτό. Ποια ήταν η ''συμμετοχή'' στην απάτη των μοναχικών γυναικών; Μάσησαν το παραμύθι του. Έβγαιναν μαζί του. Και σ' αυτόν δεν έβγαζαν μόνο τα ρούχα τους... Έβγαζαν από την τσέπη και χρήματα για να του δανείσουν, να τον βοηθήσουν υποτίθεται σε μια επιχειρηματική του σκέψη... 
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΡΥΦΟ