ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ

 
Η 23χρονη Τάνια έχει ένα μεγάλο και γι’ αυτό αυτοκαταστροφικό ελάττωμα. Δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο όταν διαφημίζει τις σεξουαλικές αρετές του συζύγου της. Αυτό είναι το λάθος της όποτε βρίσκεται με τις φίλες της. Η αλήθεια είναι πως γεννήθηκε άνθρωπος κοινωνικός, της αρέσουν οι παρέες, αλλά η ανόητη δεν βάζει γλώσσα μέσα. ‘’Ο Σοφοκλής αυτό… ‘’, ’’Ο Σοφοκλής εκείνο… ‘’, ‘’Κάθε φορά που το κάνουμε με τρελαίνει, πάντα είναι διαφορετικός, έπεσα σε άντρα με προσόντα, με στέλνει στους ουρανούς, το σεξουαλικό του παιχνίδι έχει ποικιλίες… ‘’. Τέτοια ρεκλαμαδόρικα για τα προσόντα του συζύγου της η Τάνια.

Πενηντάρης, λαϊκής καταγωγής ο Σόφο, πρώην ναυτικός με πάθος για τη γυμναστική, και χόμπυ την… επιστημονική έρευνα του γυναικείου σώματος. Οπαδός της Ανατολής, της ασιατικής κουζίνας, των κινέζικων πολεμικών τεχνών, μελετητής του Κάμα Σούτρα, του ταντρικού σεξ, του βουδισμού, του ταοϊσμού. Σ’ όλα αυτά έχει αδυναμία ο Σοφοκλής.

Οι φίλες της Τάνιας, άλλες συνομήλικες, άλλες μεγαλύτερες, την θεωρούν ψώνιο. Και λένε τις κακίες τους, ότι υπερηφανεύεται για τον άντρα της μόνο για να δικαιολογηθεί, επειδή παντρεύτηκε κάποιον κατώτερο της τάξης της, και με διαφορά ηλικίας.

Ήταν, μάλλον, επόμενο με το μπουρ μπουρ της Τάνιας για τις υψηλές επιδόσεις του Σοφοκλή, σε κάποιες φίλες της να μπει ο διάολος μέσα τους. Δεν θέλανε και πολύ όταν και με… λεπτομερείς σεξουαλικές περιγραφές η 23χρονη υμνούσε τον σύζυγο της.

Η Λουκία, δημοσιογράφος, παντρεμένη, μια ημέρα τράκαρε σόλο τον Σοφοκλή κι αμέσως έφερε την κουβέντα εκεί που ήθελε. Και, μεταξύ αστείου και σοβαρού, του είπε ότι η Τάνια σε λατρεύει, σου κάνει τις καλύτερες ‘’δημόσιες σχέσεις’’. Κι αυτός, ο Σοφοκλής, στο ίδιο πνεύμα, μισοαστεία μισοσοβαρά, πονηρά της ψιθυρίζει:

-  Καταλαβαίνεις, Λουκία, ότι ένας άντρας εντός έδρας παίζει διαφορετικά, σχεδόν ρουτινιάρικα, ενώ μ’ άλλη γυναίκα, εκτός έδρας, πάντα είναι καλύτερος, τα δίνει όλα...

Συμφώνησαν κι οι δυο τους, ο Σοφοκλής να κάνει στη Λουκία ένα σεμινάριο για το σεξ στις ανατολίτικες θρησκείες, στο φιλικό βέβαια, στο αθώο, δίχως... προκαταλήψεις.


- Λουκία, θα σε οδηγήσω στο πως ο άνθρωπος μακριά από τις παρορμήσεις του πλησιάζει την πνευματική διάσταση της σεξουαλικής επαφής.

Η Λουκία, αφού έκανε 3-4 φορές ''προυραλιστικό'', πολυδιάστατο σεξ με τον άντρα της Τάνιας, ενθουσιασμένη μετέδωσε το… ‘’αποκλειστικό ρεπορτάζ’’ στην Ξένια: Το και το, μόνο που δεν έχω γίνει ιέρεια του ταντρισμού με τον Σοφοκλή.

Μετά την Λουκία- εν αγνοία της Τάνιας- η Ξένια πήρε σειρά στο... ‘’μάθημα’’ με τον Σοφοκλή, στο πως μια γυναίκα πιάνει βαθείς και αλλεπάλληλους οργασμούς. Ακολούθησαν η Ντόρα, η Βάσω, η Γιώτα, η...

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΝ... ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ