ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Η ΚΑΛΗ ΖΑΡΙΑ

 
Παντρεύεται ο άλλος. Και χωρίζει μετά από ένα χρόνο, δυο χρόνια, δέκα χρόνια. Υπολόγισε το μισό. Δηλαδή; Αν ο άνδρας και η γυναίκα πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από έξι χρόνια π.χ., αυτό σημαίνει ότι ήθελε να χωρίσει ο ένας τουλάχιστον τρία χρόνια πριν. Έτσι πάει. Κανένας δεν τα σπάει στο μπαμ και κάτω. Να την κοπανήσει με τη μια τρικυμία στο ζευγάρι.
Τι είναι αυτό! Δεν θέλει ερώτημα. Το πράμα μιλάει μόνο του. Λέω για τα διαζύγια. Λέω για τους γάμους που δεν γίνονται για να διαλυθούν. Ξανά μανά ρωτάω, τι μαρτυρά αυτό το φαινόμενο; Κόσμος και κοσμάκης να δένεται με τα δεσμά- δεσμά είναι πιο ισχυρά από τις ευλογίες του παπά και τις ευχές του κουμπάρου. Παντρεύεται κάποιος και το έργο καταγράφεται στα χαρτιά του νόμου. Αν χωρίσει έχει να κάνει με το νόμο, με δικηγόρους και δικαστήρια.
Άσε που γίνεται θέμα, το κουτσομπολιό, αυτός που χωρίζει. Κι αυτή. Λιγο το 'χεις αυτό, να σε πιάνει ο καθείς στο στόμα του, και να λένε και πράγματα ακραία και υπερβολικά. Κι αυτά είναι στην ατζέντα του γάμου. Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις όπου ειρηνικά και πολιτισμένα οι σύζυγοι διαλύουν το συνεταιρισμό, βεβαίως συνεταιρισμός είναι και με υπογραφές σε συμβόλαιο. Και πάλι η ζημιά έχει γίνει. Η αποτυχία είναι δεδομένη. Αφού δεν έγινε ο γάμος με στόχο το διαζύγιο. 
Μεγάλο το ρεζιλήκι του Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Μόνο τα σώβρακα δεν του παίρνει η κυρία πρώην. Και τι να ισχυριστεί στο δικαστήριο; Πως έχει... δίκαιο, πως είναι άδικο της δίνει διατροφή βασίλισσας και από πάνω να θέλει κι άλλα. Δεν είναι εκεί το πρόμπλεμ. Το ποιος από τους δυο έχει δίκαιο. Το ζήτημα είναι να μη φθάσουν στο χωρισμό και στα πρωτοσέλιδα. 
Στα 44 ο χωρισμένος Ντε Νίρο γνωρίζεται με την 32χρονη αραπίνα και με ινδιάνικο αίμα και την παντρεύεται (φώτο). Του κάνει τη ζωή πατήνι η κυρία, ο ηθοποιός καταφεύγει στα δικαστήρια για να απαλλαγεί απ' αυτήν, τα ξαναβρίσκουν, ξαναπαντρεύονται και ο νέος χωρισμός, δηλαδή το οικονομικό αλισβερίσι είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Σε 3,5 μήνες ο Ρόμπερ Ντε Νίρο συμπληρώνει τα 78 χρόνια και τραβιέται ζόρικα με την πρώην. Γιατί, παρακαλώ; Επειδή παντρεύτηκε. Επειδή δεν του έκατσε η καλή ζαριά στο γάμο.
Διαβαστε ακομα:

''ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΩΝΑΣΗΣ... '' ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ Ο ΓΙΟΣ