ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

 

Την γυναίκα την λένε «πουτάνα». Τον άντρα τον λένε ''πούστη''. Καμία σχέση η «πουτανιά» που χρεώνουν στην γυναίκα με την «πουστιά» στον άντρα. Έτσι είναι κτισμένη η σκέψη του Έλληνα εδώ και αιώνες. Άλλο, λοιπόν, το νόημα που δίνει ο αρσενικός στην πόρνη του μπουρδέλου, άλλο στον ομοφυλόφιλο χωρίς μπέσα.
Να μιλήσουμε για την «πουτανιά», που δεν τη δέχονται εκατομμύρια γυναίκες και την καταδικάζουν - όχι όλες.. Να μιλήσουμε συγκεκριμένα για την ''πουτανιά'' που συγκεκριμένα την βγάζει, αλλά και την κρύβει στο σεξ...

Δεν είναι εύκολο στον άνδρα να αντιληφθεί εάν η σύντροφός του προσποιείται ότι αληθινά ευχαριστιέται όταν εκείνος «τελειώνει» μέσα της. Εάν πράγματι - όπως το δείχνει το πρόσωπο της - αισθάνεται κι εκείνη την απόλυτη απόλαυση τις στιγμές της σεξουαλικής αποκορύφωσης. Εάν βιώνει(;) οργασμό, όπως... μαρτυρούν τα μάτια της και οι λέξεις που βγαίνουν τόσο... ειλικρινά από τα χείλη της. Δεν λησμονούμε ποτέ ότι το θηλυκό είναι «προικισμένο» και μ' αυτό το ατού. Την υποκρισία, ''προσόν'' γένους θηλυκού.

Δεδομένο. Η γυναίκα γνωρίζει ότι η επιβεβαίωση του magnus opum του αρσενικού παίζεται στη συνουσία. Ο άντρας νοιώθει άλλος άνθρωπος, ότι είναι και γαμώ τους αρσενικούς όταν ο στόμα μας και το κορμί της γυναίκας του ''λένε'' πως είναι εραστής κλάσεως. Ότι η κυρία φτιάχνεται μαζί του, επειδή αυτός είναι γαμιάρης με βούλα. Και χάρις σ' αυτόν φθάνει άνετα στον οργασμό εκείνη.

Για ποιο λόγο, άλλωστε, ο άνδρας σε κάποιες περιπτώσεις αγχώνεται αν δεν του σηκωθεί. Επειδή το παίρνει και πολύ προσβλητικά. Επειδή καταρρέει ο ανδρισμός του. Αν μπλοκάρει η στύση του, αυτό τον σκοτώνει ψυχολογικά, ακόμα και η υποψία του ότι άλλη πλέον τον μετράει αλλοιώς. Ότι θα τον βαθμολογήσει κάτω από τη βάση.

Στο θέμα μας. Πολύ καλά πράττει η γυναίκα και στο σεξ παίζει θέατρο. Πρώτον, να μη χαρακτηριστεί ψυχρή. Ανοργασμική. Ότι έχει πρόβλημα παθολογικό, ψυχολογικό. Ότι μειονεκτεί, γενικώς και αορίστως. Αν παραπονεθεί ότι δεν πιάνει οργασμό, κάτι που συμβαίνει συχνά, και είναι απόλυτα φυσιολογικό, τότε η γυναίκα θαρρεί πως κινδυνεύει να χαρακτηριστεί γαμιόλα. Ο άντρας να την περάσει ''πουτάνα''. Ότι το μυαλό της το 'χει μόνο στο σεξ.
Είναι και το άλλο. Η γυναίκα δεν θέλει να τη σπάσει στον καλό της, να θεωρήσει αυτός πως είναι λίγος σαν πηδηκτρόνι. 

Γεγονός. Όλες, σχεδόν όλες οι γυναίκες δεν λένε την αλήθεια. Παραμυθιάζουν ότι σκοράρουν στον οργασμό. Η κάθε μια έχει τους λόγους της. Μην παραγνωρίζουμε την κατηγορία των γυναικών που... ντρέπονται να εκδηλωθούν. Να γίνουν «απαιτητικές». Να ζητήσουν το φίφτυ-φίφτυ στο σεξ, με τρόπο διακριτικό, συντροφικό. Ότι κι αυτές έχουν δικαίωμα να ''τελειώσουν'', να ολοκληρώσουν, να φτάσουν στο τέρμα της κούρσας.

Το εύκολο είναι για τις γυναίκες να προσποιηθούν. Το δύσκολο είναι να το συζητήσουν με τον σύζυγο, με τον γκόμενο. Να βρουν μαζί τρόπους πιο σεξουλιάρικους που θα διευκολύνουν την γυναίκα να ανάψει, να ερεθιστεί πιο δυνατά στα προκαταρκτικά. Να γίνει τούρμπο όπως έχει ανάγκη προκειμένου να ''πιάσει'' στη συνέχεια στα σίγουρα οργασμό. 

Η προσποίηση στο σεξ είναι μια από τις αιτίες που μια γυναίκα αναζητεί την ικανοποίηση στη μοναξιά του αυνανισμού. 

Διαβαστε ακομα:

Ο ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑΣ ΣΟΚΑΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΑΡΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ