Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΟΜΠΛΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

 

Ο άνδρας, λένε, είναι το ισχυρό φύλο. Ποιος το λέει αυτό; Τα μπράτσα του. Σωματικά είναι πιο δυνατός ο αρσενικός. Σίγουρα. Στη συνουσία, όμως, η γυναίκα τον αφήνει πίσω τον άνδρα. Είναι περισσότερο πολυδύναμη σεξουαλικά η γυναίκα. Ον πολυοργασμικό. Δηλαδή; Άνδρας και γυναίκα εις σάρκαν μία, αυτός «τελειώνει» και η άλλη ίσως να ξεπέταξε ήδη 3-4 οργασμούς, και να είναι πανέτοιμη να συνεχίσει.

Είναι πράγματι ο αρσενικός το ισχυρό φύλο, και πάω πάσο, επειδή αν πλακωθούν στις μπουνιές θα τις φάει η κυρία. Στην ανωτερότητα μετράει, δίνει πόντους, εκτός από το σωματικό και ο πνευματικός τομέας. Δεν εννοώ μονάχα την εξυπνάδα, την ευφυία, αλλά και την απουσία κόμπλεξ. Εδώ είμαστε.

Μια περίπτωση. Μια κυρία στο κρεβάτι τα δίνει όλα. Αισθησιακή και στη συνέχεια μετατρέπεται σε ηφαιστειώδη. Δεν είναι παγοκολώνα, ούτε στη διάρκεια του ματς μασάει τσίχλα ή κόβει τα νύχια της με το στόμα. Άνευ time-out, χωρίς να αισθάνεται ότι κάποιος θα την σφυρίξει φάουλ, αράουτ, ότι θα της βγάλει κάρτα, κίτρινη, κόκκινη, η κυρία επιθυμεί να τον φάει τον άλλον κι εκείνος να της κάνεις σημάδια επάνω της, κανένα πρόβλημα.

Ο ανασφαλής άνδρας, όμως, κι όχι μόνον σεξουαλικά, επιτόπου την παρεξηγεί την κοπέλλα. Σκέπτεται μήπως έχει να κάνει με μια νυμφομανή. Μια πουτάνα. Μια γαμιάρα. Γιατί; Επειδή ο εκπρόσωπος του... ισχυρού φύλου είναι κομπλέξα. Επειδή το ισχυρό φύλο αισθάνεται ότι αμφισβητείται η κυριαρχία του από το... αδύνατο φύλο.

Δεν την θέλει «πουτανάρια» την γυναίκα ο άνδρας, την θέλει... σεμνή. Κι όταν υποχρεώνεται να την ακολουθήσει στο σεξουαλικό... «κατήφορο», αισθάνεται άβολα. Επειδή θαρρεί πως αν... συμβιβαστεί με την «πουτανιά» της στο κρεβάτι, τότε θα την κάνει... ισότιμη.

Είναι και το άλλο, στον και γαμώ τον αρσενικό. Ρίχνει στην γυναίκα το φταίξιμο αν σε κάποια δόση δεν του έλθει η στύση. Και από την άλλη, νομίζει πως εκείνος δεν ευθύνεται αν η γυναίκα αδυνατεί να φθάσει σε οργασμό. Όπως και να 'χει ο άνδρας προβληματίζεται με την ερωτική, την ‘’ανάφτρα’’, την ‘’πορνοδότρα’’, χαρακτηρισμοί της θερμόαιμης γυναίκας από τους βαρύμαγκες της παλιάς εποχής.

Το άλλο. Είναι δεδομένο ότι η γυναίκα στο γάμο χάνει τη θηλυκότητα της, τη σεξουαλικότητα της, την – κατά παλιομοδίτη άντρα- «πουτανιά» της, διότι πλέον  το σεξ δεν είναι το πρώτο της μέλημα. Αυτή η φυσική μετάλλαξη της συζύγου που γίνεται περισσότερο μητέρα παρά ερωτική σύντροφος ''συμφέρει'' τον ηλίθιο, τον συμπλεγματικό άνδρα, τον φαλλοκράτη. Αντί να «βγάζει» την «πουτανιά» από την σύζυγο- κι αυτό είναι το αβάν γκαρντ σουξέ του-  αυτός επιδιώκει να δίνει τις εξετάσεις του ως εραστής με γυναίκες εκτός γάμου.

Διαβαστε ακομα:

ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ