ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΡΤΑ ΠΙΣΩ

 

Ο άντρας όταν εισχωρήσει στα οπίσθια της γυναίκας θαρρεί πως κατέκτησε εξουσία. Είναι διαφορετική η αίσθηση από πίσω με εκείνη όταν εισέρχεται από την μπροστινή πύλη. Ο ζουμπουρλούδικος και τουρλωμένος ο πισινός παραδίδεται στον άντρα, όμως απαιτεί θυμίαμα τούτο καταφύγιο, ο πιο μυστικός ναός.

Περί ποίου θέματος η κουβέντα; Με το πρωκτικό σεξ ασχολήθηκε το πρώτο πανεπιστήμιο του κόσμου, το Harvard. Και διασκέδασε έτσι τις λανθασμένες εντυπώσεις ότι είναι ένα “κυριλάτο” και στεγνά τεχνοκρατικό πανεπιστημιακό ίδρυμα. Επόμενο, λοιπόν, να αποδεχθεί κανείς την ‘’πρόκληση’’ του συντηρητικού Χάρβαρντ και να προχωρήσει στις δικές του παρατηρήσεις σχετικά με τη σεξουαλική επαφή στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος.

Sex Week” αποκαλείται η εβδομάδα που διοργανώνει κάθε χρόνο το σπουδαίο αμερικάνικο πανεπιστήμιο γύρω από το σεξ. Η αυστηρή επιστημονική προσέγγιση δεν μπορεί να μη διαχωριστεί όταν η διείσδυση πέους επιχειρείται σε γυναίκα, όχι σε άντρα. Αυτονόητο ότι η σχετική ανάλυση είναι διαφορετική.

Η γυναίκα όταν δέχεται την ‘’επίθεση’’ στην πίσω καστρόπορτα δεν βλέπει το πρόσωπο του άντρα, γι' αυτό - κι αν πράγματι αισθάνεται ικανοποίηση - δεν την εκφράζει με τίποτα αθώα γλυκερά βλέμματα. Παρά μόνο ηχητικά, αναστεναγμούς και γρυλίσματα. Τα μάτια του πολιορκητή είναι ελεύθερα να περιπλανηθούν οπουδήποτε, και δεν έχει τον κίνδυνο να παρεξηγηθεί από την συμπαίκτρια. Τα δε χέρια του άνδρα έχουν το ελεύθερο να απολαμβάνουν τους δύο πύργους, λες αυτοί φτιάχτηκαν από κρέμα ανακατεμένη από βατόμουρα.


Απολαυστική η γεωγραφία της οπισθίας περιοχής. Η χωρίστρα ξεκινάει από τη βάση της σπονδυλικής στήλης και φθάνει μέχρι τη ροδομελάχροινη σαγηνευτική στενότητα. Το κατασκότεινο υπόγειο που περιμένει να καταβροχθίσει το ανδρικό όργανο.

 

Υπάρχουν άνδρες με εμμονή στο πρωκτικό σεξ, το οποίο πρώτος ύμνησε ο μαρκήσιος Ντε Σαντ. Ο περισσότερο ανδρικός πληθυσμός έχει πλουραλισμό στις προτιμήσεις του, και το πρωκτικό είναι απλά μια επιλογή.

 Διαβαστε ακομα:

ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΒΡΟΧΗ