ΧΑΙΔΕΥΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΚΑΙ... ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ

 

Αν ήμουν παρών θα τον χειροκροτούσα τον μπαγάσα. Να επιχειρεί δειλά και σεμνά να χαϊδέψει τους όρχεις 16χρονου και την ίδια στιγμή παραμύθι φούρναρης να σταυροκοπιέται και να το ρίχνει προσευχές. Για ποιο λόγο; Μάλλον να ζητάει συγχώρεση από τον μεγαλοδύναμο Θεό γιατί δεν μπορεί να συγκρατήσει τις ορμές του.

Ο καρδινάλιος Θιοντό Μακάρικ (φώτο), σήμερα 91 χρονών, πρώην αρχιεπίσκοπος της Ουώσιγκτον, το 2019 αποσχηματίστηκε, του πήραν το ράσο για σεξουαλικές… επιθέσεις σε αγόρια άνω των 14 χρονών. Είπαμε. Δεν είπαμε; Σεμνός ο άνθρωπος, δεν την έπεφτε σε αγόρια που ακόμα έχουν χνούδι στο μάγουλο.

Φαντάζομαι τη σκηνή. Ο υψηλόβαθμος καθολικός ιερέας πήγε με τον 16χρονο στο γάμο του αδελφού του πιτσιρικά, τον οποίον – σύμφωνα με το κατηγορητήριο- παρέσυρε σε δωμάτιο και εκεί ενώ απήγγειλε προσευχές άγγιζε τα γεννητικά του όργανα. Ω, ναι, του αξίζει χειροκρότημα για το show, την παράσταση, την υποκρισία του ο αθεόφοβος.

Από το 1950 μέχρι το 2016 η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία στις ΗΠΑ δέχτηκε καταγγελίες από περισσότερα από 18.500 θύματα με δράστες τουλάχιστον 6.700 μέλη του κλήρου, σύμφωνα με τον ιστοτοπο bishop-accountability.org. Πολλά ανώτατα στελέχη της Εκκλησίας αναγκάστηκαν να παραιτηθούν από τα αξιώματά τους όταν αποκαλύφθηκε ότι προστάτευσαν ιερείς, ένοχους για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών.

Προσθέτω πως ούτε ένας χριστιανός έχασε την πίστη του παρά τα αμέτρητα σεξουαλικά σκάνδαλα στο παπαδαριό.

Διαβαστε ακομα:

ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕΞΥ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΠΕΣΙΑΛ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ