ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ...

 
Δυο χρόνια γεμάτα με κορονοϊό. Και είμαστε ακόμα στην αρχή. Και δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα τραβληξει το έργο. Γιατί στο δρόμο όλο και βγαίνουν νέα κόλπα. Που αν τα ακούγαμε αυτά πριν δυο χρόνια θα λέγαμε, τι είναι αυές οι μούρλιες που μας τσαμπουνάνε!!! 
Και πλέουν μπλέκουν στα σενάρια το περιβάλλον και την κλιματική αλλάγή. Είναι το νέο πρότζεκτ στις συζητήσεις και τους προβληματισμούς, αυτό της κλιματικής αλλάγής Το πιθανότερο να έχουν δίκαιο. Ότι οι ιώσεις και οι πανδημίες που προκύπτον έχουν σχέση μεγάλη με τις αλλαγές στο κλίμα, το οποίο επηρεάζεται αποφασιστικά από τις ανθρώπινες δραστηριότητες.
Μ' άλλα λόγια, ο άνθρωπος, συνειδητά ή όχι, έχει τη ζωή που ο ίδιος επέλεξε. Η ζωή ορίζεται από τον άνθρωπο, όχι από τη φύση, όχι από τους θεούς, όχι από από άλλα ζώα. 
Και έτσι θα πάει η δουλειά μέχρι το τέλος. Δεν θα βρίσκεται φυσική τροφή με γεύση και χυμούς στην αγορά, στα σουπερμάρκετ. Το καλό και υγιές πράμα θα το έχει ο καθένας μόνο αν ο ίδιος το παράγει. Και θα το καλλιεργεί για πάρτη του.
Διαβαστε ακομα:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ