ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ...

 

Μια ιστορία αληθινή, όχι και γνωστή. Και πώς να είναι γνωστή όταν δεν πέρασε ποτέ στη δημοσιότητα. Και όχι διότι συνέβη σε εποχή π.δ., όπως λέμε π.Χ., προ Χριστού. Η ιστορία που για πρώτη φορά θα βγει στον αέρα διεδραματίσθη – το λέω έτσι διότι πρόκειται περί δράματος – προ διαδιχτύου (π.δ.).

Ένα αντράκι κοντά στα τριάντα τραβιέται γκομενικώς με 18χρονη, η οποία έχει πάρει πολύ σοβαρώς την ερωτική τους  σχέση. Όταν το κορίτσι διαπίστωσε πως ο τύπος είναι σκάρτος, έκοψε μαχαίρι τις παρτίδες μαζί του.

Ο έτσι σαλτάρησε. Δεν δεχόταν τέτοια αρσενική... ντροπή, να τον σκουπίσει η πιτσιρίκα. Κάνει μια, κάνει δυο, κάνει τρεις προσπάθειες να την μεταπείσει… Εκείνη, όμως, είναι αμετάπειστη, σίγουρη για τον παλιοχαρακτήρα του. Ποια είναι η συνέχεια του έργου;

Είχε κάποιες πολύ προσωπικές τους και πολύ άσεμνες φωτογραφίες ο 30χρονος και τις έκανε… επίδειξη. Τις έδειχνε δεξιά κι αριστερά, ''Να, ποια είναι αυτή που μου έχει γίνει… κολιτσήδα, αλλά εγώ δεν την κάνω πλέον κέφι''.

Διέσυρε την κοπέλλα ο άνανδρος. Σε γνωστούς και φίλους την έδειχνε γυμνή. Και αυτή έτοιμη ήταν να αυτοκτονήσει.

Ένας ξάδελφος της μαθαίνει τα καθέκαστα, όχι από την ίδιαν, από μια φίλη της. Ο ξάδελφος πάει και βρίσκει τον έτσι στο στέκι του, σε καφετέρια. ''Για έλα έξω να σου πω ένα μυστικό στο αυτί… '', του λέει.

Τον βάζει στο αυτοκίνητο του και τραβάνε για Σούνιο. Να ρωτάει κάθε πέντε λεπτά τον ξάδελφο ο χάλιας: ''Τι τρέχει, που πάμε... '' κλπ. κλπ. Μετά από μιάμισυ ώρα δρόμο, σε μια ερημιά, ο αμίλητος ξάδελφος με το εξάσφαιρο στο χέρι του λέει ''Σταμάτα το κάρο, εδώ κατεβαίνουμε… ''.

 - Δεν φέρθηκες άντρας στην τάδε, ήλθε η στιγμή να πληρώσεις… Ένα από τα δυο θα γίνουν…Ή πέφτεις στα βράχια να σκοτωθείς μόνος σου ή σε καθαρίζω εγώ. Διαλέγεις και παίρνεις…

Έχω δεσμευτεί να μην πω ποιο ήταν το τέλος του 30χρονου. Αν έφαγε το μολύβι στο κεφάλι και του χάλασε τη χωρίστρα ή τον βρήκαν σκοτωμένο με σπασμένα πλευρά μετά από έξι μέρες στα κάτι βράχια προς Σούνιο μεριά. Σημασία έχει ποιο ήταν η κατάληξη αυτής της ιστορίας, η οποία δυστυχώς επαναλαμβάνεται στον καιρό μας, σε εκδοχή διαδιχτυακή από κάτι πουστόπαιδα.

Διαβαστε ακομα:

ΑΓΑΜΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΣΤΑΣΗ