ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ... ΣΚΟΤΩΣΕ

 
Μου γεννήθηκε το ερώτημα. Ποιο είναι το περισσότερο καταδικαστέο, που κάνει ένας δολοφόνος: Όταν σκοτώνει άνθρωπο ή αφού το σκοτώσει τον δώσει να τον φάνε τα ποντίκια. Το ερώτημα στέκεται διότι δεν είναι το ίδιο πράμα η δολοφονία και τι έχει αποφασίσει για το πτώμα ο φονιάς.
 
Κατ' αρχήν το συγκεκριμένο περιστατικό, που συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο στην Ουκρανία μαρτυρά την αγριότητα του ανθρώπου. Ότι το δίποδο είναι ικανό για το πλέον απίθανο. Ό,τι πιο φρικτό βάζει ο νους, το 'χει διαπράξει άνθρωπος. Τα αίσχη στις πράξεις κάποιων ανθρώπων ξεπερνούν τη φαντασία, την επιστήμη, την εγκληματολογία.
 
Επί του θέματος. Ύποπτη για τη δολοφονία του 30χρονου Ουκρανού ράπερ Άντυ η 37χρονη σύζυγος του. Άλλο ερώτημα. Τον σκότωσε από ζηλοτυπία διότι το θύμα καψουρεύτηκε μια πιτσιρίκα θαυμάστρια του ή ήθελε να ταίσει τους αρουραίους της γειτονιάς με το κουφάρι του. Το ερώτημα έχει λογική διότι η δολοφόνος δεν περιορίστηκε να του αφαιρέσει τη ζωή, αλλά κομμάτια κρέας του νεκρού τα έριξε στα τρωκτικά.
 
Για την ιστορία, άσχετο με την κουβέντα μας, η κυρία σύζυγος αρνείται πως τον σκότωσε, υποστηρίζει πως ο νεαρός σύζυγος πήγε από ναρκωτικά. Εκείνη απλά τον τεμάχισε πεθαμένο και ό,τι δεν έδωσε στους πεινασμένους αρουραίους, το τοποθέτησε στην κατάψυξη του ψυγείου. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΥΛΑΝΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ