ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

 

Είσαι άνδρας με φυσιολογική σεξουαλική ζωή και άγρια μεσάνυχτα μπαίνεις στο φαρμακείο. Δεν υπάρχει ψυχή στους δρόμους, μόνη η φαρμακοποιός. Της λες τι θέλεις, μιλάτε κάποια δευτερόλεπτα, και εκείνη αποσύρεται στο ιδιαίτερο χώρο να βρει το φάρμακο που της ζήτησες. Ανταλλάσσετε κάποιες λέξεις ακόμα και αντιλαμβάνεσαι πως η κυρία, όχι περισσότερο από 30 χρονών, είναι διαθέσιμη. Δεν θα έλεγε ''Όχι'' αν πρώτος έκανες κίνηση πρωτοβουλίας. Δεν κάνεις τίποτα, παίρνεις το φάρμακο και της γυρίζεις την  πλάτη…

Είσαι γυναίκα και, στο ιδιαίτερο γραφείο σου, δέχεσαι πελάτη της τράπεζας, επιχειρηματία, τύπο ελκυστικό και αθλητικό. Αισθάνεσαι να σε τραβάει αυτός ο άντρας, το νοιώθεις πολύ δυνατά πως κι αυτός σε θέλει, όμως πνίγεις τη ζωηρή σου λίμπιντο… Ενώ είσαι σίγουρη πως εκείνος θα ανταποκρινόταν σε μια γρήγορη σεξουαλική ξεπέτα…

One night stand το λένεΤο σεξουαλικό συναμπάντημα, που προκύπτει τυχαία και δεν έχει συνέχεια. Κάθετη πτώση παρουσιάζει ο σχετικός δείκτης των εφήμερων ερωτικών περιπετειών ανάμεσα σε δυο την εποχή της πανδημίας. Επειδή άνδρες και γυναίκες διστάζουν να συνουσιαστούν, δηλαδή να έρθουν τόσο κοντά σωματικά, με άγνωστο άτομο.

Κάθε δέκα χρόνια στην Αγγλία γίνεται έρευνα σε εθνικό επίπεδο για να διαπιστωθούν οι τάσεις και οι τρόποι που εκφράζει ο άνθρωπος σήμερα στη σεξουαλική του συμπεριφορά. Στη σεξουαλική του δράση. Το πρώτο στοιχείο είναι μειώθηκε κάθετα το οne night stand.  
 Μειώθηκαν και οι νέες ερωτικές σχέσεις. Δεν δημιουργήθηκαν σχέσεις με νέο σύντροφο. Άλλη μια καταστροφική συνέπεια στα δυο χρόνια όπου οι άνθρωποι είναι επιφυλακτικοί για καινούργιες γνωριμίες.
Τίποτα το... καλό στη βρετανική εθνική έρευνα σε σύγκριση με τα δεδομένα της περασμένης δεκαετίας; Τα άτομα με υψηλή σεξουαλική δραστηριότητα στον καιρό του κορονοϊού βρήκαν περισσότερο χρόνο και έτσι δοκίμασαν νέα κόλπα. Δεν περιορίστηκαν στα γνωστά και επαναλαμβανόμενα με τον σύντροφο τους, αλλά διερεύνησαν τη διάθεση για σεξ και σε απλησίαστες στο παρελθόν επιθυμιες.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ