ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕΤΡΑΕΙ, ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΤΗΘΟΣ... ΧΑΝΕΙ

 
Επικρατεί η άποψη ότι το γυναικείο στήθος υπερέχει σε σύγκριση με κάθε άλλο σημείο του σώματος, μπροστά στα μάτια του άνδρα. Κι αυτό σίγουρα να ισχύει. Καλή είναι και η γάμπα της γυναίκας, και ο λαιμός, και η πλάτη, και τα οπίσθια, βέβαια. Όλα αυτά που κάνουν πιο ελκυστική και γοητευτική την γυναίκα.
Αφήνουμε στην άκρη τη μεταφυσική ερμηνεία, γιατί το μάτι του άνδρα πέφτει πρώτα στα δυο ρόδια στο κέντρο του στήθους. Κι αυτό δεν οφείλεται στην όποια γυμνότητα ή το μέγεθος. Μικρό ή μικρομέγαλο και υπερβολικό ο άνδρας ρίχνει τη ματιά του κατ΄ευθείαν στις καμπύλες του στήθους και στη χαράδρα ανάμεσα στα δυο βουναλάκια. Γιατί;
Επειδή, λέει, ο άντρας από το στήθος αντιλαμβάνεται - όχι συνειδητά-  τη θηλυκότητα, αλλά και την ικανότητα της γυναίκας να συλλάβει εύκολα, να ''γκαστρωθεί'', να γεννήσει. Πιθανόν να ισχύει κι αυτό.
Σύμφωνα με βεβαιωμένες έρευνες το στήθος δεν είναι το πρώτο, ούτε καν το δεύτερο στοιχείο που ένας άνδρας θα λάβει υπ ' όψιν προκειμένου να σκεφτεί σοβαρά να σχετιστεί με γυναίκα. Γιατί; Προφανώς από...φόβο! Μια γυναίκα με σεξουαλικό στήθος είναι αντικείμενο πόθου σε πολλούς άνδρες! Αν, λοιπόν, ο αρσενικός ανοίξει νταραβέρι με προοπτική με γυναίκα που κάνει μπαμ λόγω των μπαλκονιών της, πέφτει στον... ανταγωνισμό μ' άλλους άνδρες. Και ρισκάρει να δεσμευτεί με γυναίκα η οποία θα βρίσκεται σε καθεστώς... πειρασμού, αφού θα την γλυκοκοιτάνε ένα σωρό άλλοι.
Για να επιλέξει μόνιμη σύντροφο, το χαμόγελο είναι στο μυαλό του άνδρα μια εγγύηση. Μια σιγουριά. Γιατί; Πιθανόν διότι η γυναίκα που έχει εύκολο το χαμόγελο είναι καλής ψυχής άτομο. Δεν είναι σκοτεινός τύπος. Δεν κρύβει χαρακτήρα προβληματικό. Και χωρίς πολλά προσαρμόζεται στον τύπο κάθε άνδρα.
Διαβαστε ακομα:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΝΤΑΗΔΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ