ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ, ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ;

 
Στο φόνο θα καταλήξει μια στις δέκα περιπτώσεις, αν βέβαια στραβώσει η δουλειά ανάμεσα στον ομοφυλόφιλο που ψάρεψε στο πεζοδρόμιο εραστή της μιας βραδιάς. Ίσως μια στις εκατό περιπτώσεις ο περιστασιακός επιβήτορας να φτάσει στο φόνο. Δεν ξέρεις, δεν έχει γίνει ποτέ σχετική έρευνα. Σε ποιο ποσοστό πέφτει το ξύλο της αρκούδας, και σε ποιο ποσοστό χύνεται αίμα, αν οι δυο τους τσακωθούν εκτός προγράμματος.
Το σκηνικό. Οι δυο τους, ο ομοφυλόφιλος και ο άλλος, πάνε στο χώρο του πρώτου, αφού έχει προηγηθεί η συμφωνία εκεί που συναντήθηκαν. Εκεί που συχνάζει ο ομοφυλόφιλος ή στο στέκι που κυκλοφορούν οι άγνωστοι, διαθέσιμοι για κάθε γούστα. Δεν έχει άλλο λόγο να ψωνιστεί, στις 99 από τις 100 περιπτώσεις, το ρεμάλι παρά μόνο τα φράγκα για το σέρβις στην ξετσίπωτη αδερφάρα. 
Το ξέρει ο ψωνίζων πως κινδυνεύει κάθε φορά που βγαίνει για ψωνιστήρι. Ο φόβος, όμως, δεν αποτρέπει, ακόμα και τον ηλικιωμένο, την πατσουροαδερφή, να βγει στη νυχτερινή του εξόρμηση.  
Πότε ξεφεύγει το πράμα και απασχολεί το αστυνομικό δελτίο. Όταν ο ψωνίζων ζητήσει και πράματα που δεν είχαν συμφωνηθεί. Ακόμα, αν στο τέλος του έργου αρνηθεί να ικανοποιήσει τις - επίσης εκτός συμφωνίας τους -  μεγαλύτερες οικονομικές απαιτήσεις του ψωνισμένου. 
Συμβαίνει και το άλλο. Ο ψωνισμένος αντιλαμβάνεται στο διαμέρισμα του ψωνιστή, ότι αυτός έχει φράγκα, και τον ζορίσει να πληρώσει περισσότερα, διαφορετικά δεν θα διστάσει να τον εκβιάσει. Ο ομοφυλόφιλος δεν δέχεται τον εκβιασμό, ο άλλος επιμένει, ζητάει να του δείξει που έχει κρυμμένα λεφτά κλπ κλπ.
Διαβαστε ακομα:

ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ