ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ... ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ

 
Στον πόλεμο με ένα κουτί... προφυλακτικά. Πάει ο Ρώσος φαντάρος να πολεμήσει στην Ουκρανία και στην αρματωσιά του, με το όπλο και τις σφαίρες, κουβαλάει στην καβάτζα και τα προφυλακτικά. Όχι ένα κομμάτι, ούτε δυο, ολόκληρο πακέτο των δέκα τουλάχιστον. Τι διάολο! Δεν θα την πέσει σε μια κοκώνα μόνο, θα ξηγηθεί τον αντρισμό του και σε περισσότερες, όσες μπορεί.
Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες έβγαλαν στον αέρα συνομιλία Ρωσίδας και του άντρα της στις δυνάμεις εισβολής. Με φωτογραφίες (σαν κι αυτή) και ονάματα του ζευγαριού.Το ηχητικό ντοκουμέντο (;) έπαιξε και στα αγγλικά μέσα. Η Ρωσίδα, λοιπόν, καΙ ξανθιά, προτρέπει τον σύζυγο να... κανονίσει Ουκρανέζες, αρκεί να πάρει τα μέτρα του. Τις προφυλάξεις του.Μην κολλήσει κανένα... παράσημο, κι όταν επιστρέψει στην πατρίδα της το πασάρει και της ίδιας. Το κολλήσει και στην ίδια.
Γίνονται αυτά τα πράγματα; Είναι αληθινά ή κατασκευασμένα για να δυσφημήσουν την Ρωσία. Την ατιμία της να μπουκάρει στην Ουκρανία. Οι Ρώσιοι, δηλαδή, δεν θέλουν να μπουν στην Ουκρανία για να τσακίσουν τους φασίστες της, τους ακροδεξιούς, αλλά για να βιάσουν τις Ουκρανέζες. Επειδή τους έχει βαρέσει η αγαμία στην Ρωσία.
Άγνωστο αν είναι πραγματικό το ντοκουμέντο ή μαίμού. Εκείνο που έχει σημασία είναι πως συμβαίνουν τέτοια, κι ακόμα χειρώτερα στον πόλεμο. Από τη φύση του ο πόλεμος είναι μια πολύ βρώμικη δουλειά. Επιτρέπει τα πάντα, κι όταν λέμε τα πάντα, βάλε και αυτά που δεν περνάνε από το νου σου. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΙΜΙΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ Ο ΣΕΡΠΙΚΟ